Kapcsolat ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország
Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed, friss híred, képed vagy médiatartalmad lenne, kérlek, ne hezitálj, lépj kapcsolatba velünk, és mi szívesen segítünk vagy megosztjuk az anyagodat kredittel együtt.

Mielőtt írsz, olvasd el az alábbi pontokat, amiket tudnod kell.

Vedd figyelembe, hogy mi NEM Adam Lambert vagyunk. Nem állunk direkt kapcsolatban a családjával, ismerőseivel, a menedzsmentcégével vagy vele. Emellett nem tudunk számára továbbítani semmilyen rajongói levelet.

Ezeken a linkeken az AdamFans.net szerkesztőinek tudsz üzenni. Ha Adam Lamberttel szeretnél kapcsolatba lépni, kattints ide, és olvasd el, hogyan tudsz.

E-mail adamfansnet[kukac]gmail.com
Twitter @AdamFansNet
Facebook facebook.com/AdamLambertHungary
YouTube AdamLambertHungary
Instagram AdamFansnet
Google+ Adam Lambert Hungary

Szerkesztők

» Mese (cikkíró)

Kunkli Emese vagyok. 2015 augusztusában csatlakoztam az AdamFans.net szerkesztőihez.

Még 2010 nyarán találtam rá Adamre, amikor minden rádióban a Whataya Want From Me szólt, és én mindenáron meg akartam tudni, hogy ki ez a remek énekes. Végül megláttam a tévében a For Your Entertainment videoklipjét, ami lenyűgözött, majd egy újságban olvastam Adamről egy cikket, ami által maga a személye is szimpatikussá vált. Így gyorsan letöltöttem, s amint tudtam, megvettem a For Your Entertainment lemezt, és meg is lett a kedvenc énekesem. A kedvenc számom a Never Close Our Eyes, a kedvenc lemezem pedig a Trespassing.

Adam a csodás személyével, zenéjével és páratlan hangjával mindig ott volt nekem, amikor szükségem volt rá. Az iránta érzett rajongásom sohasem lankadt, és biztosíthatlak titeket, hogy nem is fog.

Akiket még nagyon szeretek hallgatni: Lea Michele, Demi Lovato, Kelly Clarkson, Avril Lavigne, Pink és Ed Sheeran.

Amit még érdemes rólam tudni, Tolkien és Rowling világán nőttem fel. Ők nagy szerepet játszottak abban, hogy író akarok lenni. Az írást, egy időben az Adam iránti rajongásommal, 2010 nyarán kezdtem el. Valamint rá másfél évre egy blogot is létrehoztam, hogy szembesüljek mások véleményével, hogy tanuljak tőlük, és én is segíthessek más írópalántáknak.

Emellett 11 éve táncolok. Tavaly érettségiztem. Az elmúlt évben rengeteg időt fordítottam az írásra, táncolásra. Tánctanárként is tevékenykedtem. Idén ősztől pedig megkezdem tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Szabadbölcsész szakán.

Valamint hatalmas nagy sorozat rajongó vagyok, rengeteget néztem és nézek jelenleg is, de a nagy részüknél ragaszkodom a feliratos verzióhoz. Legnagyobb kedvenceim: Chuck, Doctor Who, Glee, Gilmore Girls, Pretty Little Liars, New Girl… stb.

Szívesen megosztom Adam iránti rajongásomat bármelyik Glamberttel, úgyhogy bátran írhattok nekem ezen elérhetőségeimen. De akár a fent elhangzott más témákkal kapcsolatban is szívesen olvasok leveleket.

ELÉRHETŐSÉG: Facebook ;; E-mail


» Virág (cikkíró)

Kövesdi Virág a nevem, 21 éves vagyok, és Gyermelyen lakom.

Van már egy kisgyermeknevelő-gondozó végzettségem, a sportmasszőri szakmát kezdem tanulni jövőre. Adam 2010 óta az életem része, egy nagyon depressziós periódusomban találtam rá a Whataya Want From Me-re. Kezdetben nem követtem nagyon, viszont valahogy visszavonzott magához a Trespassinges időszakában. Motiválónak tartom, hogy vállalja önmagát, és senki kedvéért nem változik meg. Imádom, hogy a rossz napjaimon elég csak egy dalát meghallgatnom, és jobban érzem magam. Hiszek a karizmákban, abban hogy a rokonlelkek megtalálják egymást, és akik így hasonlítanak egymásra, feltöltik egymást lelkileg, akkor is, ha nem ismerik egymást. Én pont ugyanígy vagyok Adammel. Adam mellett mélyen az életem része a zene, egészen kiskorom óta, hiszen anyukám zenetanár végzettségű, zongorázik, gitározik és nagyon szépen énekel.

Mindent meghallgatok, de főleg a Maroon 5, Katy Perry, Demi Lovato, és Taylor Swift zenéjét szeretem, Abba és Queen rajongó is vagyok. A témák tárháza nálam sose fogy ki, hatalmas sorozat fanatikus vagyok, főleg a Flash, a Glee és a Dr. House a kedvenc. Filmben minden jöhet, de főleg ami Adam Sandler és Jim Carrey, azt sose unom meg. Színházba is szívesen járok, a musical a favorit. Ha önmagamat kéne bemutatnom, akkor az első legfontosabb, hogy rémesen sokat tudok beszélni.

Hatalmas szenvedélyem az írás és a média, szeretek mindenhol ott lenni, és mindenről tudni. (Lehet szakmát tévesztek majd sokadszorra.) Szeretek megmosolyogtatni másokat, akkor is ha rossz a kedvem, a fekete szarkasztikus humorom már-már legendás, hol bejön a poénom, hol nem. Kitartó személyiségnek tartom magam, ha kitűzök magam elé egy célt, addig meg nem állok, míg el nem érem. A kedvenc idézetem Adamtől, ami rám nagyon igaz: “Ha különcnek érzed magad, emelt fővel járj. Művészek vagyunk. Őrültek. És ez jó!”

ELÉRHETŐSÉG: Facebook ;; Instagram


» Roly (cikkíró)

Kelemen Roland vagyok, 19 éves, a Drakuláról híres Erdélyben élek. Épp gimnáziumi éveimet élem.

2010 volt az az év, amikor először szembesülhettem Adam mérhetetlen tehetségével, ami az If I Had You videóban tűnt fel nekem. Egyértelműen azelőtt sosem hallottam Adam Lambert személyéről, de ezután a YouTube-on az összes lehetséges videóra rákerestem. Akkor fogalmam sem volt, mi az a rajongás, de 2011-ben meghallottam a Better Than I Know Myselfet, egy zenecsatornán, majd egy pár hónapra rá a Never Close Our Eyes videóra is rábukkantam. Ez volt az a pont, ahol rájöttem, hogy valami nagyon készülődik ezzel a Tehetséggel kapcsolatban. Megszállott rajongásra való késztetést éreztem, így találtam rá a magyar Adam Lambert közösségre, így lettem ‘hivatalosan’ Glambert. Rájöttem, hogy Adamnek nem csak legendás hangja, de nagyon emberi lelke van. Ő mutatta meg nekem, hogy minden ember egyenlő és ezen a világon nincs a szeretetnél értékesebb. Természetesen Adam mellett más előadók, bandák dalait, albumait szívesen hallgatok, többnyire rock, indie és alternatív irányzatokból, de minden zenét meghallgatok, ami füleimnek bizonyítanak. Ilyen előadó/banda, persze képtelen lennék az egészet felsorolni, mivel zeneileg mindenevő vagyok, de egy pár: The Pretty Reckless, Nirvana, Katy Perry, Marilyn Manson, Queen, The Beatles stb. Emellett nagyon szeretek olvasni, valamint verseket írni. Filmeket nem igazán nézek, de a Harcosok Klubja és a Harry Potter filmek a kedvenceim, valamint az American Horror Story tévésorozat.

Ha önmagam kell bemutatnom, egy megértő, barátságos srácként teszem azt. Tehát bármilyen témában felkereshettek a megadott elérhetőségeimen.

ELÉRHETŐSÉG: Twitter ;; Facebook ;; E-mail ;; Instagram


» Erzsébet (Adam Lambert Hungary – képek)

M. Erzsébet vagyok. Adam pályafutását az American Idol óta kísérem figyelemmel. Engem is az első pillanattól fogva rabul ejtett egyedi személyisége, kisugárzása és kristálytiszta, tökéletes hangja. Bár már 3 év telt el azóta, hogy megismertem, még mindig ő a kedvenc énekesem. Adam mellett még szoktam hallgatni Rihannát, Lady Gagát, Katy Perry-t.

Magamról is szólnék pár szót. Laborasszisztensi végzettségem van, Balassagyarmaton lakom. Hobbim a testépítés. Egy kicsit nagyszájú és eléggé pörgős lány vagyok. Remélem, hogy nem fogok csalódást okozni Nektek és sok örömötök telik majd az Adamről feltett régebbi és persze legújabb fotókban és hírekben.


» Vivienn

Kozma Vivien az AdamFans.net és az Adam Lambert Hungary főszerkesztője 2011-től 2015 januárjáig, illetve az oldal alapítója. 

Vivien 2016-ban meginterjúvolta Adamet Londonban. Ez felkerült az Adam Lambert Hungary hivatalos csatornájára, így ezen a linken megtekinthetitek.

ELÉRHETŐSÉG: Twitter ;; Instagram


 NYUGODJ BÉKÉBEN, INGRID!

Emléked mindig bennünk fog élni, hisz’ segítőkész és kivételes tagja voltál társadalmunknak. Kiváló voltál, mint főszerkesztő és barát is. (teljes cikk)

» Ingrid (főszerkesztő)

Ingrid Laura vagyok, az AdamFans.net és az Adam Lambert Hungary oldalak csapatának tagja 2014 júliusától, illetve főszerkesztője 2015 januárjától. Novemberben töltöttem be a 18. életévemet, jelenleg gimnáziumba járok.

Tisztán emlékszem arra a napra, amikor 2010-ben először pillantottam meg Adam Lambertöt a televízió képernyőjén, majd nagyra nyílt szemekkel és tátott szájjal néztem végig a Whataya Want From Me videoklipjét.

Most nem mesélném el Glambert mivoltom teljes történetét. Ha szépen szeretném kifejezni magam: Adam egy lavinát indított el az életemben, amely lassan, de biztosan eltörölte a kétségeimet, félelmeimet, a rossz tulajdonságaim elég jelentős részét, és az így lecsupaszított lelkivilágomba megbízható, támogató barátokat, vadonatúj stílust, célokat, kitartást és önbizalmat hozott nekem. Kimondhatatlanul hálás vagyok neki mindenért, hihetetlen erőt ad számomra a mindennapokban, büszkén mondhatom: Ő valódi példakép.

Szeretem még rajta kívül Katy Perry, Christina Aguilera, Lady Gaga, Pink, Enrique Iglesias, a Queen, az Aerosmith, a Guns ’n’ Roses zenéjét is, hogy néhányat említsek a sok közül, bár szinte mindenevő vagyok, ami tetszik, azt meghallgatom.

Szívesen rajzolok (főleg portrékat), olvasok (a kedvenceim Meg Cabot könyvei), írok (nem csak cikkeket), szerkesztek videókat, nézek filmeket (Burlesque, Meet Joe Black, Interview with the vampire) és sorozatokat (The Vampire Diaries, Gossip Girl).


Megj.: Az AdamFans.Net csapatához tartoznak még Dani és Tomi, a designerek.

29,949 total views, 16 views today