Glee + Adam Lambert: epizódismertetők ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország
Glee + Adam Lambert: epizódismertetők

Ryan Murphy Twitteren keresztül bejelentette, hogy Adam csatlakozik a Glee – Sztárok leszünk! c. amerikai sorozathoz, amelyet 2012-ben a “legnagyobb pénzcsináló” műsornak neveztek. Az évad premierje 2013. szeptember 26-án volt a FOX-on. Lambert karakterere, kinek neve “Starchild”, azaz Elliott Gilbert és 2013. november 7-én mutatkozott be, Demi Lovato oldalán. Lambert egy húszas éveiben járó egyetemistát játszik, akinek vágya, hogy elismert énekes legyen, éppen ezért jelentkezett Kurt Hummel bandájában.

Epizódok + előadott dalok:

  • A Katy Or A Gaga 5×4

2013. november 7.
Előadott dalok: Marry The Night (Lady Gaga), Roar (Katy Perry)
Ismertető: A New Directions tagjainak szembe kell nézniük a heti feladatukkal, és a komfortzónájukból kilépve el kell dönteniük, hogy inkább “Katy-k” vagy “Gagák”. Kurt meghallgatásokat tart az új zenekarához, és el kell döntenie, hogy beveszi-e a bandába a túlságosan merész előadóművész, Starchild-ot. Eközben Jake közelebb kerül Bree-hez, miközben Marley-vel távolodni kezdenek egymástól.

“A Katy Or A Gaga epizód letöltési linkek”

  • A Puppet Master 5×7

2013. november 18.
Előadott dalok: Into The Groove (Madonna), The Fox (Ylvis)
Ismertető: Blaine úgy hiszi, hogy neki van a legjobb terve a Nationals megnyerésére, de kritikáit a kórus további tagjai nem veszik rossz néven, úgy gondolják, túlságosan is kontrollálni akar mindenkit a fiú. New Yorkban Kurt is több kérdést kap az együttes többi tagjától az első fellépésüket illetően, amiben nem ért mindenki egyet. Eközben Sue feltárja az ikonikus melegítőruhájának történetét miközben megismerjük feminin oldalát.

“A Puppet Master epizód letöltési linkek”

  • Frenemies 5×9

2014. február 25.
Előadott dalok: I Believe In A Thing Called Love (The Darkness)
Ismertető: Santana meghallgatásra megy, és megkapja Rachel Funny Girl beli szerepének beugróját, ami viszályt szít a szobatársak között. Eközben Limában Tina és Artie azért küzdenek egymással, hogy melyikük mondja majd a ballagási búcsúbeszédet.

“A Frenemies epizód letöltési linkek”

  • Trio 5×10

2014. március 4.
Előadott dalok: Barracuda (Heart), Gloria (Laura Branigan), The Happening (The Supremes) , Hold On (Wilson Phillips)
Ismertető: Amikor ballagó végzősök Blaine, Tina és Sam megpróbálnak egy nagyszabású, maradandó emléket létrehozni a McKinley gimiről, akkor többet kapnak, mint amit elvárnak. New Yorkban folytatódik a “díva csata” Rachel és Santana között, és eléri a tetőpontját, ezzel nagy változásokat hozva nekik, és a baráti körüknek is. Eközben Will és Emma azért idegeskedik, mert Emma nem esik teherbe.

“A Trio epizód letöltési linkek”

  • New New York 5×14

2014. április 1.
Előadott dalok: Rockstar (A Great Big World)
Ismertető: Az érettségi után elhagyva Limát Blaine, Sam és Artie csatlakozik Rachelhez és Kurthöz New Yorkban. Míg Kurt és Blaine elkezdenek beleszokni az együttélésbe, Kurt egyre inkább frusztráltabb lesz a mindenütt jelen lévő, kanapén alvó Samtől… de tényleg Sam az egyetlen oka Kurt erősödő bezártságérzetének? Eközben Sam egyre inkább elbátortalanodik, sikertelensége miatt. Blaine megpróbálja barátját felrázni, inspirálva ezzel Samet arra, hogy megújult lendülettel próbálja beindítani modell karrierjét. Az Artie-ra – aki úgy tűnik olyan a nyüzsgő New Yorkban, mint hal a vízben – oly jellemző, emberekbe vetett bizalma megrendül, amikor egy rabló ellopja a laptopját.
Miután visszatért New Yorkba egy a városon kívüli Funny Girl előadás után, Rachel meglepődik a színdarab producereinek fényűző “köszönet” ajándékától, ami egy kocsi sofőrrel, ami a nap minden egyes percében a rendelkezésére áll. Bár először úgy tekint az ajándékra, mint amit megérdemelt, és mint egy kegyet, amivel kérkedhet, hamarosan rájön, hogy a szerencséje sokba kerülhet a neki és a barátságainak is.
Blaine elkezd aggódni a Kurt és zenésztársa, Elliott között virágzó barátság miatt, ami arra készteti a fiút, hogy szembesítse “Starchild”-ot a vőlegénye iránti érzelmeivel, ezzel kikényszerítve egy döntést Blaine és Kurt kapcsolatának jövőjéről.

“A New New York epizód letöltési linkek”

10,840 total views, 2 views today