Adam: “A randizás igen nehézkes, ha folyton úton vagy.” – KISS 1065 interjú

Adam a napokban az ausztrál KISS 1065 rádiónak adott interjút, ami során a Queenről, a szólókarrierjéről és a randizás nehézségeiről is szó esett.

28235298_10155580754184091_8332349299797835549_o

Kezdésnek feljött, hogy az American Idol döntőjében léptek fel először együtt, és már ott érezhető volt, mennyire jól működnek együtt a színpadon. Azt is kiemelte az egyik műsorvezető, hogy Adam szerinte nagyon jól tartja az egyensúlyt a saját karrierje és a Queennel való közös munka között. Kedvencünk ezt megköszönte, és megjegyezte, hogy az elmúlt négy évben, a folyamatos turnézásuk közepette, mindig próbált időt szakítani arra, hogy saját dalokon dolgozzon.

Simon Cowell is feljött, és hogy Adam miként élte meg az Idol alatt a vele való kontaktust, hiszen sokan negatív kritikával illetik a személyiségét, és van, aki konkrétan a karrierjét elrontó személynek titulálja. Kedvencünk kitért rá, hogy az American Idolban csak zsűri volt Simon Cowell, menedzserként nem vette ki a részét a dologból, így számára nem okozott különösebben rossz élményt.

Egy kicsit személyesebb témára is rákérdeztek, hogy mi a legnagyobb hátránya folyton turnén lenni.

A randizás igen nehézkes, ha folyton úton vagy, ezt elmondhatom. Mikor találkozol egy remek emberrel, de összesen három napot töltesz az adott helyen. Csodás első randi volt, viszlát, de azért próbáljuk meg tartani a kapcsolatot! Ez nehéz.

Még viccelődtek egy kicsit ezzel a párkapcsolati témával, majd Adam megígérte, hogy mindenképp visszatér jövőre Ausztráliába, méghozzá egy saját turné keretein belül. Kiemelte, mennyire szeret Ausztráliában lenni, a tavalyi X-Factor miatt is imádott itt tartózkodni.

A következő kérdés az volt, milyen Queen dalt szeret a legjobban előadni.

Ez attól függ, aznap éppen milyen hangulatban vagyok. Ha épp agresszívabb kedvem van valami miatt, akkor az Another Bites The Dust a kedvencem. Ha szükségem van némi érzelmi kitörésre, katarzisra, akkor a Who Wants To Live Forevert szeretem a leginkább előadni. A Somebody To Love mindig nagyon jó móka. Bárhogy arról szól, milyen szinglinek lenni, ez áll a legközelebb a jelenlegi hangulatomhoz. A Fat Bottom Girl egy kemény dal, miközben előadom egy macsónak kell lennem, egy kemény srácnak. Ez egyébként egy himnusz a pozitív testképről, amivel meghaladta a saját korát.

Zárásként a férfi műsorvezető poénból rákérdezett, mennyit kellene fizetnie azért, hogy a kolléganőjének énekelje Adam a Fat Bottom Girlt az esti koncerten, úgy, hogy közben reflektorokkal megvilágítják a nőt.

Sokan örülnénk egy ilyen gesztusnak koncert közepén, igaz? 🙂