Boldog 36. születésnapot, Adam Lambert! ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Boldog 36. születésnapot, Adam Lambert!

Ma 36 éve, hogy Indianapolisban, Eber és Leila Lambert  első gyermekeként megszületett sokunk kedvence, Adam Mitchel Lambert.

36.születésnap

Az, hogy Adam mekkora művészi tehetség, már pici korábban egyértelművé vált a szülei számára, így színdarabokban szerepelt, de az énektudását is fejlesztették. 19 évesen pedig álmai megvalósítása végett Észak-Hollywoodba költözött, és hosszú éveken át színházi színészként tevékenykedett. Az áttörő sikert és világhírnevet a kilenc évvel ezelőtti American Idol hozta el számára. Itt ugyan csak második helyezést ért el, de az egyik legsikeresebb előadó lett azok közül, akik ebből a műsorból kerültek ki.

Időközben három stúdióalbummal ajándékozott meg minket, amik egytől-egyig sikeresek voltak, és minddel turnézott is világszerte. A 2011-es MTV EMA díjátadón pedig elkezdődött a Queennel való együttműködése, ami mái napig zajlik. Az elmúlt egy évben is két turnét csináltak együtt végig. De a negyedik stúdióalbumán is szorgosan dolgozott tavaly kedvencünk, így reméljük, hogy hónapokon belül mi is meghallgathatjuk, mit hozott ismét össze. Úgy hiszem, most sem fog csalódást okozni nekünk.

»Galéria:

Én pedig összeállítottam egy galériát, amibe alkalomhoz illően 36 képet válogattam össze a tavalyi évből, amiket nagyon szerettem Adamről. A változatosság kedvéért paparazzi fotókon át, koncert képekig mindenfélét hoztam nektek.

A születésnapi poszt zárásául pedig itt egy videó a pesti Queenbert koncerten elhangzott Whataya Want From Me-ről, ami úgy hiszem, sokunk számára különleges alkalom volt, ahogy az egész show.

Isten éltessen sokáig, Adam Lambert! Köszönjük, hogy vagy nekünk! Legyen remek napod! 😀