8 éves a For Your Entertainment album

Hihetetlen, de mégis igaz, már nyolc év is eltelt, amióta Adam Lambert For Your Entertainment albuma napvilágot látott!

sexy-adam-wallpaper-adam-lambert-for-your-entertainment-831690129-768x576

2009 november 23-án debütált a lemez, méghozzá a Sony Music Entertainment leányvállalatánál, az RCA Records-nál. Kedvencünk az albumján olyan nagy nevekkel dolgozhatott együtt, mint Lady Gaga, Max Martin, Linda Perry, Ryan Tedder és Pink.

Az albumról három kislemez jelent meg. Először a címadódal, a For Your Entertainment 2009. október 3-án, őt követte a Whataya Want From Me 2009 november 20-án, majd az If I had You 2010 május 10-én lett hivatalosan kislemez. Ezen három dalhoz pedig mindhez készült videoklip is.

Adam azt nyilatkozta, hogy olyan albumot akart, ami nem következetes, hiszen ő maga sem az, rengeteg zenei stílust hallgat, és szerette volna, ha mindenki megtalálná a hangulatához illő dalokat.

A lemez a Billboard 200-as listáján a harmadik helyen szerepelt, és platina minősítést kapott Kanadában és Új-Zélandon. Kedvencünk 2010 júniusában turnéra is indult vele, ami a The Glam Nation Tour nevet kapta.

Még márciusban indítottunk szavazást a blogon, hogy nektek melyik a kedvenc dalotok az albumról, amit a Sleepwalker nyert meg, de majdnem annyi szavazatot kapott az If I Had You és a Whataya Want From Me is.

Ha pedig esetleg a lemezen lévő dalok szövegeiből szeretnétek mazsolázni, szintén márciusban összeválogattunk 10 idézetet róla, amit ITT találtok.

Ezúton is Isten éltesse a For Your Entertainment albumot! 😀

szülinap