Adam: “Csak önmagam akarok lenni!” – Yahoo Music! interjú ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Adam: “Csak önmagam akarok lenni!” – Yahoo Music! interjú

A Yahoo Music!-nak adott a napokban interjút kedvencünk, amiben az American Idolról, az új zenéjéről és életének jelenlegi szakaszáról mesélt.

újéletszakasz

A zsűrizésről a következőt mondta:

Már azóta pletykálnak arról, hogy az American Idol zsűritagja leszek, amióta szerepeltem a showban. Fogalmam sincs, hogy jött a dolog. Nem hiszem, hogy valaha zsűrizek az American Idolban, de ettől függetlenül megtisztel, hogy állandóan ilyen spekulációk vannak.

Az új dalod címe és üzenete nem elhanyagolható. Mi inspirált téged?

Mindig kaptam lenéző pillantásokat, amiért nem csináltam azt, amit a legtöbben. Ehhez már teljesen hozzászoktam. Érdekes módon tudok hatni egyesekre. Mióta híres lettem, számtalanszor előfordult, hogy elengedtem a fülem mellett bizonyos dolgokat. De ma már sokkal magabiztosabb vagyok, mivel pontosan tudom, milyen személy vagyok és milyen nem. A legutolsó projektem, a The Original High, arról szólt, hogy mindenáron kergetni akartam az “első extázist”, üldözni a megvalósítatlan álmaimat, vagy épp olyan dolgokat, amikről azt hittem, hogy szükségesek számomra. Viszont az életem mostani fejezetében azt mondom, hogy: “Tudjátok mit? Tudom, ki vagyok, és teljesen meg is barátkoztam önmagammal. És, ha ez valakinek nem tetszik, akkor ka… be!” 

Szóval azt mondod, hogy mostanában magabiztosabb lettél, és hagyod, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Ezt ki tudnád fejteni kicsit?

Úgy hiszem, egy darabig az emberek kedvére akartam tenni. Sok mindent próbáltam hátrahagyni. Persze, mint előadó továbbra is kénytelen vagyok erre, de most már nem érdekelnek annyira a negatív visszajelzések. Csak önmagam akarok lenni! Volt olyan időszak, amikor rendkívül bizonytalan voltam az emberekkel való érintkezés során. De olyan sok mozgást látok jelenleg, amik következtében a fiatalabb generációk már sokkal elfogadóbbak a nemi dolgokkal kapcsolatosan. Egyre tudatosabb lépésekkel találkozhatunk, ami igazán ösztönző számomra. Bár nagy törést tapasztalhatunk a világban, mégis ezen momentumok miatt egyre inkább képesek az emberek megérteni és elfogadni egymást, ami számomra nagyon inspiráló. Ez ad erőt, hogy azt tegyem és mondjam, amit csak akarok.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!