Adam az újrainduló American Idolról

A Fox csatornán megélt 12 évados American Idol újraélesztésére vállalkozik az ABC, amivel kapcsolatosan az ASCAP Pop Music Awards-on kérdezték Adamet.

9106346_1280x720

Először Katy Perryre tértek rá, akit már hivatalosan bejelentettek, mint zsűritag:

Úgy hiszem, Katy remek zsűritag lesz. Már van némi tapasztalata ezen a téren, hisz jó párszor volt már vendégzsűriként jelen. Ő érti, miről szól a show. Szerintem remek lesz.

De vajon Adam is a zsűritagok egyike lesz?

Remek lenne, hisz tavaly az Ausztrál X-Faktor mentora voltam, amit imádtam. Nagyon szeretek tehetséges emberekkel együtt dolgozni. Én kaptam a fiatalok csapatát, és remek volt tanítani őket, dalokat választani nekik, és segíteni őket afelé haladni, amerre szerettek volna menni. Tudtam velük azonosulni. Amit a legtöbbször emlegettem, hogy próbáljanak a közönség energiájából táplálkozni. Fiatalként rengeteg közönség előtt álltam, így tudom, hogy nem egyszerű. Olykor az idegesség eluralkodhat rajtad. Ilyenkor jó, ha ott van veled valaki, aki lenyugtat, és elmondja, mit hogyan csinálj.

Az E! News pedig azt is megkérdezte tőle, hogy a műsorvezetői szerephez mit szólna. Erre azonban egyértelműen azt válaszolta, hogy az nem számára való feladat.

Glamberts, ti örülnétek, ha Adam ismét beülni a zsűriszékbe? 😀

Ti örülnétek, ha Adam zsűritag lenne?

 
pollcode.com free polls