5 éves a Trespassing album ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

5 éves a Trespassing album

El sem hiszem, már öt éve, hogy debütált a kedvenc albumom! Pedig így van, és Adam időközben már a negyedik korongján dolgozik, de addig is, tekintsünk kicsit vissza a második érára!

adam_lambert_trespassing_wallpaper_1_by_duckygurl-d4ygwyg

Az album eredeti debütáló dátuma 2012. március 20-a volt, de Adam és csapata úgy érezték, még nincs  teljesen kész a lemez, ezért végül csak május 15-én látott napvilágot. Azonban ez a dátum szerencséssé tette kedvencünket, hiszen az album első lett a Billboard 200-as listáján, amivel Adam zenei történelmet írt, hiszen előtte egy nyíltan homoszexuális előadónak sem sikerült ezt elérnie.

tumblr_ml5iokt8A11s4q3s1o1_500

A kritikusok is nagyon jól fogadták a lemezt, de az azon lévő három kislemez nem teljesített olyan fényesen, ahogy azt vártuk. A Better Than I Know Myself megbukott Amerikában. A Never Close Our Eyes már valamennyivel sikeresebb volt, második lett a Billboard Top 10 Dance Club Hit listáján, de az Egyesül Királyság Top 20 lejátszásában is szerepelt. A Trespassing a Canadian Hot 100-as listára került fel, valamint az amerikai Hot Dance Club Songs listán megszerezte magának a 33. helyet.

giphy

A magyar MAHASZ slágerlistán pedig a 38. helyet sikerült megszereznie az albumnak.

Nemrég tartottunk szavazásokat az oldalon azzal kapcsolatosan, mely albumát szeretitek legjobban Adamnek, és az adott albumokról melyik dal a favoritotok. A szavazás alapján a Trespassing az, ami a legsikeresebb a körötökben, és róla pedig a Runnin a legkedveltebb dal.

Boldog születésnapot a Trespassing albumnak! 😀