Adam Bryan Singerrel sörözgetett ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Adam Bryan Singerrel sörözgetett

Az UPI nevezetű oldalra került fel nemrég egy rövid interjú, amiben Adam a Queen dalairól beszélt kicsit, valamint NME-nek arról mesélt, mennyire várja a Freddie Mercuryról készülő filmet.

adambryansörözget

Az UPI-n a következőt olvashattuk tőle:

Nem olyan dolgokról szólnak a Queen dalok, amik bizonyos életszakaszhoz köthetőek csak. De nem is arról akarnak énekelni, hogy: “Nézd, milyen menők vagyunk! Látod, mennyi pénzünk van?” Egyáltalán nem egomániás dolgokról énekelnek. Mondjuk a We Are The Champions hajlik e felé, de inkább a rajongók erősítésére szolgál, ez egy olyan dolog, amivel még inkább be lehet őket vonni a világukba. Az ő dalaik inkább a szívről és lélekről szólnak, és az ilyen témákkal nem lehet mellé lőni. Ezek időtlenek és univerzálisak.

Az NME-nek pedig ezeket nyilatkozta a Freddie Mercury életéről szóló film és annak főszereplője kapcsán:

Én nem is gondolkodtam abban, hogy eljátsszam ezt a szerepet. Ez már egy teljesen másik szint lett volna. Imádom Freddie dalait énekelni, de mindig a saját megközelítésemből adom elő őket. Nem tudom, hogy képes lettem-e volna életre kelteni Freddiet.  Nagyon izgatott vagyok a színésszel kapcsolatosan, akit választottak, egyszerűen csodás. Ő Rami Malek, aki a Mr. Robot című sorozatban játszik.

Valamint kitért a rendezőre is, aki nem más, mint maga Bryan Singer:

Szimpatizálok a rendezővel, Bryan Singerrel. Lehetőségem volt vele beszélgetni kicsit a bandáról. Ő a saját élményeiről mesélt, mint Queen rajongó, én pedig arról, milyen a banda frontemberének lenni, mindezt sörözgetés közben. Brian nagyon tehetséges rendező, szenvedéllyel viszonyul ehhez a filmhez. Ő és Rami is nagyon izgatottak, kíváncsi vagyok, hogy mit alkotnak közösen. Már alig várom.

Glamberts, ti is várjátok már a filmet? 😀