Isaiah már készül az Euróvízióra

Még márciusban számoltunk be nektek arról, hogy idén Isaiah fogja képviselni Ausztráliát az Euróvízión, most pedig már Kijevben készül a versenyre a fiatal énekes.

Isaiaheurovision-crop

Isaiah nem unatkozott az X-Factor után, hiszen Jessica Mauboy turnéján volt állandó fellépő. De most épp Kijevet fedezi fel, és közben szorgosan adja az interjúkat és próbál a versenyre.

A következő interjúban arról mesélt, hogy színpadra lépéskor igyekszik a helyszín energiáit megtalálni. De azt is hozzátette, hogy mindenkinek, aki támogatja őt, szívből köszöni, és reméli, hogy a verseny alatt is szurkolnak majd neki.

Isaih egy másik interjúban azt is elmondta, hogy még számára is, aki nemrég nyerte meg az ausztrál X-Factort, milyen furcsa ez a nagy promóció és érdeklődés, ami az Euróvíziót körülveszi. Maga az, hogy egy arénában kell versenyeznie, nem pedig egy stúdióban, már önmagában nagy váltás. De a nagyobb helyszín ellenére sem szeretett volna mást a színpadra, viszont tudva, hogy itt nagyobb látványvilággal kell szolgálni, őt fogják a háttérbe vetíteni.

Íme egy félperces ízelítő az első próbából:

Isaiaht eddig a fogadóirodák a hetedik helyre várták, de a remek próbája után feljött ötödiknek. De előtte még be kell jutnia a május 13-ai döntőbe, amihez az kell, hogy május 9-én, az első elődöntőből továbbjusson. Ehhez pedig a mi szavazatainkra is szüksége lesz.

Ha ti is megszerettétek ezt a végtelenül szerény, de annál inkább tehetséges fiatal fiút, aki kedvencünk mentorállása alatt elindult a neki szánt úton, akkor ha tudjátok, néhány szavazattal segítsétek majd. És reméljük, hogy Adam sem feledkezik meg róla, és promózni fogja a rajongói körében. 🙂