Adam szívesen lenne a Led Zeppelin frontembere is

Kedvencünk úgy néz ki, szívesen lenne egy másik ikonikus rock bandának is a frontembere, méghozzá a Led Zeppelinnek.

AP120123061992

Az NME készített vele interjút a napokban, amiben arról kérdezték, álmodik-e arról, hogy egy másik banda élén énekeljen:

Nagyon élénk a fantáziám, de nem tudom, hogy megpróbálkoznék-e valaha másik bandával. Tényleg nem tudom, hisz ez egy nagy kérdés. De azért szívesen énekelnék Led Zeppelin dalokat.

Azzal kapcsolatosan, hogy mit terveznek az idei Queen turnékra, már sokkal bőbeszédűbb volt Adam:

Még nincs minden letisztázva, továbbra is vannak kreatív ötletelgetéseink. Ami biztosan fejlődni fog, az a színpadkép. Mindent új alapra helyezünk, de akárhányszor leülünk megvitatni a dolgokat, mindig változnak az elképzeléseink. Sokat e-mailezünk arról, hogyan változtassunk a dallistán, mivel fontos, hogy ne ugyanolyan showt adjunk, mint korábban. Sok rajongó van, akik nem csak egy koncertünkre jönnek el, és az elmúlt 4-5 évben már láttak minket. Így fontos, hogy ne érezzék azt, hogy ismételjük magunkat. Bár a legnagyobb Queen slágereket természetesen elő kell mindig adnunk, de ezeket is próbáljuk más kontextusba tálalni, új látványvilággal. Mindez jó buli lesz. Izgatott vagyok amiatt, hogyan tudunk csavart vinni a dologba, és újszerűvé tenni a showt.

Idén negyven éves a News Of The World című albuma a Queennek, amin olyan slágerek vannak, mint a We Will Rock You és a We Are The Champions. Így arra is kitértek az interjúban, hogy az egész lemezt elő fogják-e adni a két részből álló turnéjuk során:

Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de ez a lemez volt a legfőbb alapunk, amikor elkezdtük tervezni a turnét. Beszéltünk róla. Ez is lehet egy olyan új ötlet, amivel előjövünk majd. De az biztos, hogy lesznek olyan dalok erről az albumról, amiket korábban sohasem adtunk még elő. De a vizuális dolgokban is a segítségünkre lesz. Nagyon egyedi, hogy egy album évfordulóját használjuk fő motívumnak a színpadképnél. Talán most így nem igazán érthető, de aki eljön a showra, azt megérti majd.

Aki még nem vett a pesti koncertre jegyet, de szeretne jönni, az IDE kattintva elolvashatja a szükséges tudnivalókat. ITT pedig eléritek a teljes európai turné állomásait.

Ti ellátogattok valamelyik idei koncertre?

 
pollcode.com free polls