Szavazások eredménye – Íme a véleményetek!

Az elmúlt hetekben arra voltunk kíváncsiak, kedvencünk melyik albumát szeretitek legjobban, és az egyes lemezeken mely dal a kedvencetek. Nézzük a szavazások eredményeit!

szavazásokeredménye

Először is a kedvenc lemezetekre szavazhattatok, és itt 105 voksot kaptunk:
A For Your Entertainment 29 szavazatot gyűjtött össze, a The Original High 35 voksot tudhat a magáénak, és a Trespassing pedig összesen 41 szavazatot kapott.
Nem tudom, ti mennyire lepődtetek meg, de én sejtettem, hogy hasonló arányokban érkeznek a voksok. Az én személyes kedvencem is a Trespassing.

A For Your Entertainment lemezen lévő számokra 111 szavazat érkezett, lássuk, milyen arányokban:
Az egyedüli dal, ami nem kapott egy voksot sem, az A Loaded Smile volt. 1 szavazatot sikerült begyűjtenie a Music Again című dalnak, 2-t kapott a Strut, a Broken Open, a Time For Miracles és a Master Plan. 3 voksa volt a Soaked, a Pick U Up és a Voodoo című daloknak. 4 szavazatot kapott a Sure Fire Winners, a Down The Rabbit Hole és a Can’t Let You Go, valamint 5-öt a Fever és 8-at az Aftermath.
Itt már van egy kis ugrás, mivel a For Your Entertainment-nek 13 szavazatot sikerült összegyűjtenie, míg a Whataya Want From Me 17, az If I Had You pedig 18 voksot kapott. A legkedveltebb dalnak erről az albumról a Sleepwalker bizonyult, a maga 20 szavazatával.
Az én személyes kedvencem az If I Had You.

Most pedig nézzük, a Trespassing éra mely dalai állnak legközelebb a szívetekhez. Ez esetben 89 voksot adtatok le:
Itt két dal maradt voks nélkül, a Kickin’ In és a Map. Négyen kaptak 1 szavazatot, a Naked Love, a Pop That Lock, a By The Rules és a Hold On. 3-an szavaztatok a Broken English-re, 4-en pedig a Take Back-re. A 6 voksos dalok pedig a Trespassing, Cuckoo, Underneath és a Nirvana. 7 szavazatot kapott a Shady és az Outlaws of Love, 8-at a Never Close Our Eyes, 9-et pedig a Better Than I Know Myself és a Chockehold.
Itt egy dal emelkedett ki 14 vokssal, méghozzá nem meglepően a Runnin‘, Adam valaha volt legalulértékeltebb dala, amit ez a szavazás is bizonyít.
Az én személyes kedvencem a Never Clos e Our Eyes.

A legfrissebb The Original High album dalaira összesen 81 szavazat érkezett, a következő elosztásban:
Az is bizonyítja, hogy kedvencünk ez esetben tényleg a megfelelő számokat tette meg bónusz daloknak, hogy az After Hours, a Shame és a These Boys voltak azok a dalok, amikre senki sem voksolt. Két szavazatot gyűjtöttek a Rumors, a Lucy, a Things I Didn’t Say és a Heavy Fire.
Úgy látszik, itt nagy szakadék van az album egyik és másik fele között, mivel a Ghost Town már 8 voksot tudhat magáénak, a The Light pedig 9-et. 10-en szavaztatok az Another Lonely Night-ra. Három szám is 11 voksot gyűjtött össze, a The Original High, az Underground és az Evil In The Night. A győztesünk pedig 13 szavazattal a gyönyörű There I Sad It, ezzel is bizonyítva, hogy igenis több koncerten kellett volna elénekelni Adamnek.
Az én kedvencem ez esetben az Evil In The Night.

Köszönjük szépen a sok szavazatot! És reméljük, hogy még idén hallhatjuk Adam 4. stúdióalbumát is. 🙂