Adam egy haldokló kisfiúnak üzent

Kedvencünk köztudottan törődik a rajongóival, most egy haldokló kisfiúnak okozott nagy örömet személyes üzenetével.

Kaldyn egy hét éves kisfiú, aki már két éve küzd agyrákkal, és idén márciusban azt a szörnyű hírt kapta a családja, hogy maximum fél éve van hátra. Van egy facebookos oldala is Kaldynnak, ahol követni lehet a történetét, és támogatni őt. IDE kattintva ti is megtaláljátok.

A szülők nagy örömet akartak okozni haldokló fiúknak, és mindenféleképpen el akarták érni Adamet, aki Kaldyn kedvenc énekese, de mindenhol falakba ütköztek. Azonban több glambert is értesült a dologról, és felkeresték Adam publicistáját, Shoshanna Stonet, akinek azonnal megesett a szíve a kisfiún, és értesítette kedvencünket.

Adam egy személyes hangüzenetet küldött kis rajongójának:

Szia, Kaldyn! Itt a barátod, Adam Lambert. Úgy hallottam, hogy nagyon bátor kis rocksztár vagy, amiért igazán büszke vagyok rád. Valamint féltékeny is vagyok, mert kengurukkal tudsz együtt lógni, hisz én még sohasem találkoztam kenguruval. Kaldyn, maradj továbbra is erős! Én hiszek benned. Sok szeretetet küldök neked és a családodnak is. Szia!

A kisfiú édesanyja a következő képpel együtt köszönte meg az üzenetet kedvencünk facebook oldalán:

17629886_1873623869586032_1163229429082161651_n

Bevallotta, hogy nagyon csalódott volt, amiért semmilyen visszajelzést nem kapott Adamtől 9 hónapon keresztül, de miután megtudta, hogy kedvencünk ténylegesen nem tudott a dologról, és amint eljutott hozzá a hír, máris küldte az üzenetet, azonnal megváltozott a véleménye. Megköszönte, hogy biztosította a fiát afelől, hogy mellette van.

Mi is küldjük támogatásunkat ennek a pici, de annál erősebb kisfiúnak, aki túl kevés időt kapott! 🙁