Adam volt mentoráltja az Euróvízión

Adam Ausztráliában két mentoráltját is az X-Factor döntőjéig segítette, és a mindösszesen 17 éves Isaiah Firebrace születésnapján meg is nyerte a tehetségkutatót, most pedig az Euróvízión bizonyíthat.

170226

Ausztrália eredetileg csak 2015-ben lett volna vendég versenyzője az Euróvíziónak, mivel rengetegen nézik ott is a TV-ben, azonban kedvencünk volt mentortársa, Guy Sebastian olyan nagy sikert ért el a Tonight Again című számával, hogy úgy néz ki, állandó versenyzői lettek a shownak.

Tavaly Dam Im, az ötödik Ausztrál X-Factor győztese volt olyan szerencsés, hogy képviselhette hazáját, és a szakmai zsűritől ő kapta a legtöbb pontot, végezetül pedig a 2. helyen végzett.

Isaiah már korábban elejtette, hogy igazán megtisztelőnek tartaná, ha a hazáját képviselhetné ezen a rangos eseményen, ami be is következett, mivel két napja felkerült az Euróvízió hivatalos youtube csatornájára Isaiah Don’t Come Easy című dala.

A fiatal énekesnek igen nehéz dolga lesz, mert egy nagyon színes mezőnyben kell majd helytállnia, ahol szerintem sok jó dal van.
Én amondó vagyok, hogy amellett, hogy tiszta szívemből drukkolok hazai versenyzőnknek, Pápai Jocinak, Isaiah miatt is izgulok majd, és ha már az X-Factor alatt nem tudtam rá szavazni, most mindenképp fogok.
Ez egy olyan lehetőség lesz a 17 éves énekes számára, ami jócskán beindíthatja karrierjét, hiszen a döntőt világszerte nagyjából 200 millió ember nézi.

Egyébként, még nincs két hete, hogy debütált Isaiah győztes dalához készült videoklip is:

 

Már most várom Isaiah Eurovíziós szereplését, biztos, Adam is büszke lesz rá. 😀