Rajongók mesélnek, mit adott nekik Adam

A CelebMix oldal arra kérte a glambertöket, hogy osszák meg kedvenc emlékeiket Adammel kapcsolatosan. Rengetegen küldték el saját kis történetüket, amiből párat lefordítottunk.

adam-lambert-660

Elliott Mitchel | 29 | Indiana

Az American Idolban találtam Adamre. Imádtam, hogyan adta elő a Bohemian Rhapsodyt, a sajátjává tette, miközben tiszteletet mutatott az eredeti irányába. Minden héten kíváncsian vártam, mit fog csinálni. Az első perctől kezdve magával ragadott. Amikor bevallotta, hogy meleg, azzal nekem is bátorságot adott, hogy szembe nézzek a saját szexualitásommal. Büszke vagyok rá, hogy a rajongója vagyok, és mindig is az leszek. A kedvenc emlékem tőle az, amikor végre személyesen is találkozhattam vele tavaly, és elmondhattam neki, mennyit jelent nekem.

Anita Careem | 49 | United Kingdom 

Elég későn lettem Adam rajongó, Darren Hayes egyik twettje miatt. Padlót fogtam a hangjától és a színpadi jelenlététől. Épp, akkor találtam rá, amikor rákban meghalt az unokatestvérem. Ő igazi inspiráció számomra. A zenéje gyógyító erejű. Mindig hű önmagához, és 100%-ot beletesz  abba, amit csinál. Biztos vagyok benne, hogy ő az őrangyalom. Fogalmam sem volt közel két éve, hogy Angliában turnézik a Queen és Adam. Teljesen le voltam égve. De aztán váratlanul megjött az adó-visszatérítésem, és két napra rá bejelentették a turnét. Akkor még nem gondoltam, hogy hamar oda lesz a pénz, de végül így lett, amint megvettem a jegyet. Majd 14 órát vártam, hogy az első sorból nézhessem a showt. Egy álmom várt valóra, amikor találkozhattam vele a VIP jegyemmel Manchesterben. Milyen kedves és elragadó férfi! Igazán boldoggá tesz, kívül-belül gyönyörű. Fény gyúl minden arénában, amelyikben fellép. Egy hónap se telt el azután, hogy találkoztam a példaképemmel, amikor követve az álmomat és Brightonban költöztem, miután a munkahelyi áthelyezésem sikerült. Egy álmom vált valóra.

Dorottya | 23 | Magyarország (Akitől rendszeresen szoktunk fanartokat hozni nektek.)

Mivel Európa szívében élek, és soha nem követtem előtte egy külföldi tehetségkutatót sem, így egy kicsit később találtam rá Adamre, amikor a rádióállomások és a zenecsatornák elkezdték játszani az első slágereit. 2010 tavaszán volt mindez, és azóta glambert vagyok. A legjobb élményeim nagy része az elmúlt hét évből Adammel kapcsolatosak.  Nem tudnék egyet választani. Amit a legjobban szeretek Adamben, nem igazán egy emlék, hanem inkább egy általános dolog. Az, ahogyan megtanít minket arra, hogy nem  baj, ha kicsit fura vagy, egy álmodozó, vagy bármi más, és nem kell megváltozz, mert van, aki ezt várná el tőled. Állandó inspirációt nyújt a művészetével és a személyiségével. És persze fontos, hogyan támogat minket, hogy fogadjuk el és szeressük önmagunkat.

Robin Dutcher | 63 | Fort Lauderdale, Florida

Először a The Ellen DeGeneres showban láttam Adamet, amikor a Whataya Want From Me-t énekelte, és rögtön bele is szerettem. Minden vele kapcsolatos emlékem remek. 13 koncertjén voltam már ott, és még sokra tervezek elmenni. Egyszer még találkoztam is vele. El voltam ragadtatva!

Fatime | 20 | Iran

Úgy találtam rá Adamre, hogy az egyik barátom megmutatta a Fever Glam Nation turnés londoni felvételét. Egyszerűen megbabonázott a kisugárzásával, így 2011 óta követem őt. Adam miatt rengeteg dolgot tanultam. Rájöttem, hogy tudok rajzolni, sokat fejlődött az angolom, sok távoli barátom lett. A személyiségével és gondolkodásmódjával pedig segített, hogy sok problémámon felülkerekedjek. Adam minden egyes lépése egy külön emlék számomra.

tumblr_myhb3qCjps1s43m62o1_500

Hihetetlen, hogy már több mint 8 éve, hogy kedvencünk elindult az American Idolban! 🙂