Adam a Watch What Happens Live show vendége lesz újra

Adam egy talkshow vendége lesz ma, méghozzá a Bravo televíziócsatorna Watch What Happens Live with Andy Cohen showjában, ahol nem először fog szerepelni.

WATCH WHAT HAPPENS LIVE -- Pictured: Adam Lambert -- (Photo by: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Kedvencünk 2015 májusában volt legutóbb Andy Cohen vendége, az erről írt cikkünket IDE kattintva tudjátok visszaolvasni.

A mai show helyi idő szerint 23:00-kor lesz látható Amerikában, ami nálunk holnap reggeli, 05:00-ás kezdést jelent. Világóráért kattintsatok IDE! Ha valaki élőben szeretné nézni, livestreamet ITT talál hozzá.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK


» Galéria:

Kattintsatok a képre a teljes galériáért!

watch-what-happens-live-season-13-gallery-14032-10

» Watch What Happens Live:

Miután a műsorvezető felkonferálta kedvencünket és Chrissy Metzt, és persze megemlítette a közelgő Queenbert turnét, azonnal megjegyezte a remek dzsekijét, Adam pedig ki is javította, hogy az egy ing. Szóba jött az is, hogy saját magának készítette a sminkjét, és viccesen megjegyezte, hogy miért lenne ez az este más, mint az összes többi.

Visszatérve Adamre, felhozták, hogy Adam Levine a Voice című műsorban, ahol mentorként tevékenykedik, közölte, hogy nem hallotta még a Whataya Want From Me-t, és hogy a versenyző, aki előadta, valószínűleg jobban énekelte, mint az eredeti énekes. Adam közölte, hogy ez igazán nem volt szép Levintől, és fel is hozta, hogy unja már, hogy mindig összekeverik vele.

fluff

Susan Boyle jött ezután szóba, hogy Adam szerint vajon alulértékelt, túlértékelt, vagy szimplán tehetségtelen. Kedvencünk diplomatikusan közölte, hogy szerinte egyik jelző sem illik rá.

Az is fel jött, hogy 2015-ben majdnem közösen turnézott Adam és Demi Lovato, de végül legjobb barátja, Nick Jonas miatt hanyagolta kedvencünket a tehetséges énekesnő. Arról kérdezték Adamet, hogy vajon terveztek-e Selena Gomez és ő közös turnét, hogy felülkerekedjenek rajtuk. A csúnya pletykán csak nevetett kedvencünk, főleg, hogy nem is ismeri személyesen Selenát. Elmesélte, hogy nagyra tartja Demit, és sokat sms-eztek miután megszületett a döntés, de nem neheztel, hiszen ugyanaz a menedzser Deminek és Nicknek, és melyik menedzser ne azt akarná, hogy együtt turnézzon a két képviseltje.

A Kiss együttes is feljött, hogy szeretne-e velük valamikor közösen fellépni. Adam persze megemlítette az Idolos fellépésüket, de megjegyezte, hogy kissé követhetetlen a frontember, bár barátságos. Az American Idol utolsó adása is téma volt, amin a The Rocky Horror Picture Show forgatása miatt nem tudott részt venni, de mentségül hozta fel, hogy pár héttel előtte fellépett ott.

Később, mikor újra kedvencünk került terítékre, az egyik betelefonáló nem meglepően a Sam Smithes pletykáról érdeklődött. Adam feje elárulta, hogy már eléggé unja ezt a témát, de persze, mint mindig, elmondta, hogy nagyon kedves Sam, és jól érzik magukat együtt, de semmi romantika nincs kapcsolatukban.

A műsorvezető egyszer beledúdolt az Another One Bites The Dust című dalba, hogy szokta-e énekelni Adam a King együttessel, de aztán rögtön javította magát Queenre. Kedvencünk elárulta, hogy ez az egyik kedvenc Queen dala, mivel nagyon agresszív és jól tud táncolni rá a végén.

Ezután teljesen más irányba terelődött a téma, hogy Adam lefeküdne-e egy glamberttel, mire kijelentette, miért is ne.  Az egyik betelefonáló pedig igen gonosz kérdést tett fel neki, hogy az American Idolban ki volt szerinte a legjobb és legrosszabb zsűritag. Adam nem tudott egyértelmű választ adni, hiszen ez hétről-hétre változott szerinte. Simon Cowell esetében kiemelte, hogy mivel ő volt a legkritikusabb, így, ha megdicsért valakit, tudni lehetett, hogy az illető tényleg jól teljesített. Persze Paula Abdulnál kiemelte, mennyire szeretetteljes, és mennyit segített neki, hogy jól érezze magát a színpadon.

Majd egy játékot játszottak, mely során a két vendégnek körül kellett írniuk egy TV showt, hogy Andy Cohen kitalálja, mi az, és minél hamarabb átadni a zsepitartót a másiknak, hogy nála robbanjon a bomba, ami végül Adam kezében „sült el”. Természetesen mind színpadiasan eljátszották, mennyire féltik a műsorvezetőt.

Ezt követően újra a rajongók kérdései kerültek előtérbe. Adam esetében Beyoncet hozták fel a Grammy-díjátadóról. Kedvencünk kijelentette, hogy többen is megérdemelték volna a jelöltek között az adott díjat, de mélyen nem ment bele a témába.

Az after party során olyan kérdés is befutott, hogy mit gondol Adam arról, hogy Trump felhasználta a Queen dalát. Adam elmesélte, hogy épp Biran és Roger társaságában volt, amikor megtudták, és mennyire sérelmezték a dolgot. Bár próbálták elérni Trumpot, nem sikerült.

Arra a kérdésre, milyen volt egyik percről a másikra híressé válni, azt felelte, hogy voltak olyan közeli barátai, akik azt hitték, el fogják veszíteni, és kénytelen volt megnyugtatni őket, hogy ez nem így lesz.

De végül azt is elárulta, hogy bármikor újra szerelembe eshet, de szerinte ez nem olyan egyszerű. Olyan világban élünk, ahol bármit megrendelhetünk online, és emiatt elfelejtjük, mennyi erőfeszítésbe telik megismerni valakit.  Arra a kérdésre pedig, hogy mi a legijesztőbb abban, hogy Freddie Mercury helyébe lépett, szokásosan elmondta, mennyire félt, a Queen tagok és a rajongók vajon hogyan fogadják. De ez már nincs így, és igyekszik minél inkább életre kelteni a dalokat.