Adam: “Ő most életem szerelme.” – Access Hollywood interjú ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Adam: “Ő most életem szerelme.” – Access Hollywood interjú

Az Access Hollywood a napokban hívta meg kedvencünket interjút készíteni, ahol Lady Gagaról, Pharaohról és a Queenről is beszélgettek vele. Az első felének el is hoztuk most a fordítását.

acesshollywood

Természetesen azzal kezdték, hogy 25 városban fog koncertet adni Adam és a Queen nyáron. A két műsorvezető pedig megígérte, hogy ők is ott lesznek majd némi bor kíséretében, Adam pedig tűzijátékot ígért a fellépések végére.

Ezután Lady Gagaról kérdezték, aki a tegnapi Super Bowl sztárfellépője volt, hogy Adam, aki még koncertezett is vele, vajon mit gondol, mely dalait választja majd. Hiszen az interjú még a show előtt készült.

Voltam olyan szerencsés, hogy írt egy dalt az első albumomra, amit együtt vettünk fel, ami igazán jó buli volt. Ő annyira tehetséges, alig várom, hogy lássam, milyen előadást nyújt majd a Super Bowlon. Ő egy tökéletes előadó. Tudom, hogy fenomenális lesz. Láttam promókat vele, és hogy ő is milyen izgatott. Nagyon jó hangulat lesz szerintem.

Majd azt hozták fel, mennyit komolyodott Lady Gaga mostanában, és milyen összeszedettnek tűnik.

Szerintem remek, amikor pop előadók fejlődnek, új fejezetet nyitnak. Úgy érzem, olykor a közönség nem igazán érti azt, amikor egy előadó valami újat akar felfedezni. Én imádom az új albumát. Úgy hiszem, ez egy új oldala, egy másik világ, ami igazán érzelmes és valós.

Visszaterelték a témát, hogy szerinte mely dalokat fogja előadni.

A Bad Romance-t, hisz ez egy hatalmas dal.

Mi van a Just Dance számával?

Biztos, benne lesz, az is remek. Mikor kijött, mindenki azt kérdezgette, ez mi? De szerintem új dalokat is fog énekelni, mint a Million Reasons, vagy az A-YO, amit imádok, nagyon aranyos.

Szerinted fél óra alatt 4 dalt fog elénekelni csak?

Szerintem annál többet.

Majd arról kérdezték, hogy mit szólna, ha Beyonceval duettezne Gaga, mert egyre több erre utaló jel van. Bár Adam még nem hallott erről semmit, nagyon jó ötletnek tartotta. Ezután azon viccelődtek, hogy kedvencünk nem szokott sportolni. De rákérdeztek arra is, hogy randizik-e mostanában.

Nem. Három és fél hete fogadtam örökbe egy kutyát, és ő most életem szerelme. Pharaohnak neveztem el, mert nagyon királyi megjelenése van. Ő a ház szfinxe. Még gyermekként volt háziállatom, de felnőttként soha, és annyi szeretetet kapok tőle. Ez a kis jópofa srác vágyik a figyelmedre és a világ összes kajájára. Szeretek átmenni otthon heverésző személybe és nézni a sorozataimat, de most már van társaságom is.

unnamed

És miket nézel?

Imádom az HBO-s és Netflix-es sorozatokat. Annyi mindent próbálok megnézni belőlük, amennyit csak tudok. Épp most kezdtem a BBC Victora című sorozatát, nemrég fejeztem be a The Crown-t. Kezdek belefolyni a történelmi drámákba.

Természetesen ők is rákérdeztek arra, hogy Sam Smith csak a barátja, vagy több is van köztük. Kedvencünk most is elmondta, hogy csak barátok, és közös daluk se lesz. A kapcsolatukat pedig inkább mókásnak nevezné, mintsem komolynak, valamint azt is hozzá tette, hogy a legnagyobb közös bennük, hogy mindketten énekesek.

Az interjú második felében természetesen a Queenről és a közelgő turnéjukról beszélgettek, amit szintén lefordítunk majd. 🙂