Brian May: “Az emberek meg fognak lepődni a látvány miatt.” – Rolling Stone interjú ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Brian May: “Az emberek meg fognak lepődni a látvány miatt.” – Rolling Stone interjú

A nyári észak-amerikai turnéjuk bejelentése után a Rolling Stone is megkereste kedvencünket és persze a Queen tagokat, hogy interjút készítsen velük.

Rolling stone

Adam a következőt nyilatkozta:

Amit a leginkább szeretek a Queennel kapcsolatosan, azok a dolgok, amiket Freddie és a banda együtt feltártak, és amikkel én is azonosulni tudtam. Annak idején, amikor beleszerettem a rock zenébe, akkor kezdtem éjszakánként klubokba járni, és úgy is öltözködni, mint akik oda járnak, furcsa dolgokat húztam magamra. Ezek a dolgok képviselték azt, hogy meleg vagyok. Visszanézve a rock történelmet, a Queen az a banda, amelyikkel a leginkább azonosulni tudtam, és azt mondhattam: “Ez vagyok én. Ez az életem.”

Nézd csak meg, Freddie mit tett: Volt bátorsága ahhoz, hogy szokatlan dolgokat tegyen a színpadon, hogy azt mondja, amit akar, és azt viselje, amit csak szeretne. Mindig is értettem és tiszteletben tartottam azt, mekkora súlya is van a banda örökségének. Mindez kezdetben megrémisztett, bár próbáltam nem kimutatni. A következő kérdéseket tettem fel magamnak: “Képes leszek mindezt kezelni és tiszteletteljesen végigcsinálni? A közönség el fog fogadni? És vajon a banda elfogad majd? Nem csak a baj lesz velem?” De idővel megtanultam mindezt jobban kezelni.

Brian és Roger pedig a közelgő turnéjukról meséltek kicsit:

Brian: Az igazi rajongók természetesen tudják az összes dalunkat, a nagyközönség azonban a slágereinket akarja hallani, így meg kell találnunk a köztes utat. De fel tudjuk rázni egy-két váratlan dologgal a koncerteket. A legközelebbi turnénkon egy kicsit több ilyen dologra számíthat majd a közönség.

Roger: Hogy fenntartsuk az érdeklődést az irányunkba, olyan dolgokat kell csinálnunk, amiket korábban nem láttak tőlünk, vagy legalább is egy jó ideje. Kezdetben csak olyan banda voltunk, akik lemezeket csinálnak. Az, hogy végül slágereink is lettek, csak úgy mellékesen megtörtént.

Brian: Az emberek meg fognak lepődni a látvány miatt. Egyáltalán nem a megszokott lesz. Mindazonáltal vissza fogunk hozni pár dolgot a múltból, ami lenyűgöző lesz.

Kíváncsian várjuk ezeket a szokatlan dolgokat a nyári turnéjukon. 🙂