Adam Lambert VS James Corden – Queen párbaj ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Adam Lambert VS James Corden – Queen párbaj

Bár nem volt semmilyen promóció előtte, de a The Late Late Show with James Corden tegnapi adásában a Queen és Adam is megjelentek, ráadásul egy énekpárbaj kedvéért.

CordenQueenLambert_020217

James Corden, a show házigazdája nemcsak remek műsorvezető, hanem kiváló színész és énekes is. A műsora legújabb adásában pedig szóba hozta a nemrég bejelentett Queenbert turnét, és kijelentette, hogy Adam is rendben van, de azért ő szerinte jobb frontembere lenne a legendás rock bandának, ráadásul ő brit. Mire Adam váratlanul felbukkant, a közönség pedig megőrült. Kedvencünk közölte, hogy mindent hallott, mire James emelte a tétet, kijelentette, hogy nem csak úgy hiszi, hanem tudja is, hogy ő jobb frontember lenne.

Így Adam kihívta a műsorvezetőt egy párbajra, aki közölte, hogy semmire sem vágyik jobban, minthogy megalázza Adamet, de a banda nélkül nem lenne igazi a küzdelem. Mire elhúzták a függönyt, Brian és Roger pedig szintén megjelentek, és már el is kezdték játszani a We Will Rock You slágerüket.

James erre duzzogva megköszönte a fiúknak, hogy “közölték vele”, hogy a városban vannak. És rákérdezett, tényleg jónak tartják-e, amit Adam csinált. Roger persze azt felelte, hogy: “Szerintem nagyon is jó volt.” James azonban amatőrnek nevezte, és rákérdezett, hogy biztos akarja-e párbajt kedvencünk. Majd a Don’t Stop Me Now-t kezdte el énekelni, nem is akárhogyan.

Adam azonban leállította, mire James kiborult, hisz épp arról énekelt, hogy most ne állítsa meg. Kedvencünk jó próbálkozásnak tartotta, amit csinált, ezért mérgesen a Crazy Little Thing Called Love című dalba is beleénekelt a műsorvezető. Adam azonban válaszként az Another One Bites The Dust-ot választotta, megmutatva, milyen is egy igazi Queen frontember.

James pedig kijelentette, hogy hihetetlen volt, egyszerűen csodás, így Adam nyert, akinek ennyi nem volt elég, kérte, hogy mondja ki, ő a jobb frontember. Majd próbálta vigasztalni a kiborulólást produkáló műsorvezetőt, hogy ez csak játék volt, a közönség, ő és a Queen tagok is szeretik őt. Ez jó felvezető volt Jamesnek, hogy hogyan fog valakit találni, aki igazán szereti, így zárásként elénekelték közösen a Somebody To Love-ot.

 

Biztos sokan követitek James Corden Carpool Karaoke-ját, és gondoltatok is már arra, hogy vajon Adamet mikor hívja meg. Ezután a játékos párbaj után talán reménykedhetünk benne, hogy a közeljövőben kocsikázni is elviszi kedvencünket James. 😉