Interjú: “Ő egy vérbeli előadó.” – Brian May ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Interjú: “Ő egy vérbeli előadó.” – Brian May

Ahogy azt tegnap megírtuk nektek, Adam a nyáron újra turnézni indul a Queennel, ezúttal Észak-Amerikába. Ezzel kapcsolatosan készített velük az Access Hollywood egy interjút, aminek fordítását hoztuk el most nektek. 

16326934_1386232011407985_1565328178_o (1)

Oké, Adam, ez az első turnéd a Queen-el? Hogy érzed, sikerült beilleszkedned a csapatba?

Adam az első kérdésre finoman megrázta a fejét, hiszen ez már sokadik turnéja a Queennel.

Egyértelműen család vagyunk. Tudod, továbbra is hatalmas rajongója vagyok a zenekarnak, és ez a legjobb rész a dologban, hogy egy színpadon állhatok velük és énekelhetem a dalaikat, hihetetlen közönség fogad, akárhova megyünk. És lehetőségem van azt mondani a rajongóknak, hogy: “Hé, én is rajongó vagyok, akárcsak ti!”, szóval ez nagyon izgalmas nekem.

Ugyebár a ti első fellépésetek 2009-ben volt az American Idolban, már ott éreztétek, hogy valamilyen kémia van köztetek? Belegondoltatok, hogy Adam lehet az, aki tovább viheti Freddie örökségét?

Roger: Igen, valami egyértelműen passzolt már akkor. Biztosak voltunk benne, hogy Adamnek briliáns hangi adottságai vannak, és egyszerűen csak ide illett. Ez benne a szép.

Brian: Hmm, igen. Nagyon szervezettnek éreztük a dolgot. Nem kerestünk soha igazán senkit Freddie helyére. Igazából Roger és én is úgy gondoltuk, valószínűleg itt befejeztük. Ez már eldőlni látszott, hogy nem folytatjuk, hiszen miért is keresnénk bárkit is, nem is tettük. Aztán hirtelen jött ez a srác, aki jól csinálja. Egészen máshogy, anélkül, hogy utánozná Freddie-t, hozza amire szükségünk van. Tökéletesen kapcsolódik a közönséghez, remekül szórakoztatja őket, ő egy vérbeli előadó. 

Roger: Adam tökéletesen összeillik a Queennel, nem is lehetne jobb.

Adam: Azt kell mondjam, megtisztelő, hiszen a dalok fantasztikusak, toplistásak, a paletta egy énekesnek egy valóra vált álom, változatosak stílusban, vokálisan, szóval amikor össze kell raknunk egy 2 órás koncertet, széles a skála, ami lenyűgöző. Jó érzés az előadóna,k és úgy gondolom, a közönségnek is.

Kedvencünk az interjún elegáns fekete póló-nadrág kombinációt viselt, amihez remekül illett a kék dzsekije. Visszafogott, egyszerű, de nagyon jól nézett ki benne.

Ti mit gondoltok, Glamberts? 🙂