2016-os összefoglaló – Boldog új évet!

Egy újabb év ért véget, és mi készítettünk egy összefoglalót arról, hogy nagy vonalakban mi is történt 2016-ban Adammel és persze az oldalunkkal.

newyear-crop

JANUÁR:

Már január 3-án, Pekingben kezdetét vette kedvencünk The Original High turnéja. Adam összesen 55 koncertet adott, elvitte a turnéját Ázsiába, Új-Zélandra, Ausztráliába, Amerikába, Európába, de Dubai sem maradt ki. IDE kattintva a turnéról készült összes koncertposztunkat vissza tudjátok olvasni.
Jó pár európai koncerten magyar glambertök is jelen voltak. Legtöbben a bécsi koncertállomásra látogattattok el. Nekem is ide sikerült eljutnom, és írtam is koncertbeszámolót, amit ITT találtok meg.
Szerkesztőtársam, Virág pedig Zürichben látogatott el Adam turnéjára, és erről a koncertről írt beszámolót. Katt IDE érte!

Január legelején kaptunk hírt arról, hogy a volt American Idol versenyzők közül kedvencünk keresett a legtöbbet, szám szerint 10 millió dollárt. Az erről írt cikkünket ITT tudjátok visszaolvasni.

Szintén ekkor számoltunk be arról, hogyan ösztökélte Adam a glambertöket, egy igen nagy összegű adomány gyűjtésére.

Kedvencünk több ízben mesélt arról, hogy számára mennyire példaértékű volt az elhunyt David Bowie. A cikkekért kattintsatok IDE és IDE.

Január végén, miután az RTL KLUB Fókusz című műsorába bekerült egy kis részlet kedvencünk exkluzív, magyar interjújáról, végre a teljes interjút megoszthattuk veletek, ráadásul magyar feliratot is társítva hozzá, így mindenki teljes egészében élvezhette azt. Íme az erről írt cikkünk!


FEBRUÁR:

Bár magán a Grammy díjátadón kedvencünk nem vett részt, de több Pre-Grammy partyn jelen volt. Ezekről IDE, IDE és IDE kattintva olvashattok.


MÁRCIUS:

Március elején indult a pletyka, hogy esetleg több van Adam és Sam Smith között, vagy legalábbis közös dalon dolgoznak. Természetesen erről is több ízben beszámoltunk nektek, ezeket ITT, ITT és ITT olvashatjátok vissza.

Március közepén derült égből villámcsapásként ért minket, hogy Adam a svéd származású énekesnővel, Lalehval készített egy dalt, amiből egy kis részletet azonnal megosztott velünk kedvencünk. Pár nap múlva pedig a teljes dal felkerült Adam hivatalos Youtube csatornájára, és aznap még az American Idol-ban is elénekelték közösen.

De szintén márciusban házasodott meg kedvencünk öccse is. Erről ITT olvashattok. Három hete pedig már arról számolhattunk be nektek, hogy Neil apa lesz.

Március végén Adam második idei száma is debütált, a Can’t Go home, ami még Steve Aoki és Felix Jaehn nevéhez fűződik.


ÁPRILIS:

Áprilisban azonban szörnyű tragédia ért minket, elvesztettük Pékó Ingrid Laurát, szeretett főszerkesztőnket.  Mái napig felfoghatatlannak tartom, miért kellett egy ilyen remek lánynak ilyen fiatalon elmennie közölünk. De az biztos, hogy mi sohasem fogjuk elfelejteni őt. Ez az oldal, a szerkesztői, és az olvasói mindig is emlékezni fognak arra, milyen remek személy volt Ingrid, a rengeteg cikke pedig itt marad velünk… :'(


MÁJUS:

Május elején Adam a Macy’s kampány új arca lett. Erről ITT és ITT olvashattok.

Szintén májusban látott napvilágot kedvencünk rendkívül őszinte, It Got Better kisfilmje.

Valamint a Queenbert formáció európiai turnéja is ekkor vette kezdetét. Összesen 15 koncertre került sor, az ezekről írt koncertposztjainkat ITT találjátok.
A linzi koncerten vettettek a legtöbben részt, és erről kaptunk is az egyik olvasónktól beszámolót, amit IDE kattintva olvashattok vissza.

Ebben a hónapban nyerte meg kedvencünk egyik legjobb barátja, Alison Porter a Voice című tehetségkutatót, ami alatt Adam is végig támogatta őt. Erről is beszámoltunk nektek.


JÚNIUS:

Ebben a hónapban jelentették be, hogy kedvencünk lesz az ausztrál X-Factor egyik mentora.


JÚLIUS:

Adam júliusban leszerződött a MiLk Management-el, ami egy modellekkel foglalkozó ügynökség.

A Welcome To The Show megjelenése is villámcsapásként ért minket, de a dalhoz készített klip még inkább, amikor is minden előjel nélkül kedvencünk egy hosszú üzenettel karöltve megosztotta a kisfilmet. ITT olvashatjátok vissza a cikkünket róla.


AUGUSZTUS:

Adam a Greatest Hits műsorban George Michael Faith dalát énekelte, ami azok után, hogy a napokban sajnos George Michaeltől is végső búcsút kellett vennünk, még értékesebbé vált.

Az év második felében sem maradtunk újdonság nélkül, augusztusban debütált kedvencünk legújabb dala, a Broken, amit Tritonal DJ párossal közösen készítettek.


SZEPTEMBER:

Szeptember sem volt épp a pihenés hónapja Adam számára, hiszen a Queennel Ázsiában turnéztak, összesen 9 koncertet adva.


OKTÓBER:

Elkezdődött az X-Factor vetítése Ausztráliában.

Megtudtuk, hogy Adam már dolgozik negyedik stúdióalbumán. Katt IDE a cikkünkért.

Ebben a hónapban debütált a The Rocky Horror Picture Show is. ITT megtaláljátok a premierről írt cikkünket. De nem csak minket, hanem a szakmát is meggyőzte kedvencünk filmbeli szereplésével. Erről IDE kattintva olvashattok.


NOVEMBER:

Adam két mentoráltja is bejutott az X-Factor döntőjébe. Végül Isaiah Firebrace nyerte meg a tehetségkutatót, pont a 17. születésnapján. Egy hosszabb cikkben összefoglaltuk nektek Isaiah X-Factoros útját, amit IDE kattintva olvashattok el. Természetesen Adam ellátta jó tanácsokkal fiatal mentoráltját. Erről bővebben ITT írtunk.


DECEMBER:

Kedvencünk Saara Alto duettpartnereként nyűgözte le a britt X-Factor közönségét.

A Ghost Town sikere továbbra sem ad lejjebb, idén is 20 millióval növekedett a youtube nézettsége, így már 80 milliónál tart. Bővebben ITT olvashattok róla.

Adam a Music Awardson tette tiszteletét, és szerencsénkre újabb részleteket árult el 4. lemezével kapcsolatosan. Katt IDE, ha lemaradtatok róla.

Valamint kedvencünk is összefoglalta egy rövid üzenetben, hogy milyen évet is zárt. Ennek a fordítását ITT olvashatjátok el.


Természetesen csak lényegre törően, a legfontosabb dolgokat emeltük most ki. Hogy milyen sűrű év áll kedvencünk, és ezáltal az oldalunk mögött is, az is bizonyítja, hogy közel 400 cikket írtunk idén.

Az Adamfans.net és az Adam Lambert Hungary csapatának nevében kívánok nektek boldog új évet! Reméljük, jövőre is követni fogtok minket! 😉