Ilyen volt Adam idei éve!

Egy igazán eseménydús éven van túl kedvencünk, hisz a The Original High turnéja mellett két Queenbert turnét is végigcsinált, valamint szerepelt a The Rocky Horror Picture Show-ban, és az Ausztrál X-Factor-ban is zsűrizett. De ezek csak a legfontosabb momentumok.

2016adamszemszogebol

Lássuk, Adam hogyan értékelte még az ünnepek előtt ezt az évet hivatalos oldalán:

Micsoda. Év. Visszatekintve 2016-ra, nagyon hálás vagyok az összes sikeremért és mélypontomért. Ázsiában kezdtem, majd elvittem a turnét Ausztráliába, Új-Zélandba, az Egyesült-Királyságba és Európába, majd végezetül az USA-ba. Az arcotokat látni volt a legjobb emlékem idén.
A TOH turné után az egy és egyetlen Queennel próbáltam ismét, akikkel Portugáliába is ellátogattunk. A show-k felejthetetlenek voltak, gyönyörű városokat hoztak magukkal, és még annál is szebb közönségeket.

queenbertbrusszel

Természetesen az X-Factort is megemlítette:

Az év második felében a TV-ben szerepelhettem Mel B, Iggy Azaela és Guy Sebastian mellett az ausztrál X-Factorban. Mennyi tehetséget láttam!!! Nem lehettem volna emellett büszkébb Isaiah-ra, aki megnyerte a műsort! (Hallottátok már a debütáló lemezét? Ha nem, mire vártok?!)

Oh, és hogy feledkezhetnénk meg a The Rocky Horror Picture Show-ról?
Szóval azon gondolkozom, neked mi volt a kedvenc emléked 2016-ban? Oszd meg velem!
Köszönöm, hogy emlékezetesebbé tetted a 2016-os évemet. Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok, és készüljetek 2017-re!!!
– Adam

Mi is kíváncsiak vagyunk, Glamberts, hogy nektek mi volt a kedvenc emléketek Adamről 2016-ban? 🙂