Álomduett a brit X-Factorban! Adam és Saara Aalto lenyűgözték a közönséget!

A héten írtunk nektek, hogy biztossá vált Adam szereplése a brit X-Factorban. Nos ez a tegnapi napon meg is történt, lássuk hogy sikerült! 

00-6

A rajongók Twitteren megszavazták, Adam lenne a legideálisabb duettpartner a 29 éves Saara Aalto mellé, és nem okoztak csalódást! Az is beszédes, hogy Adam volt az egyetlen, aki elfogadta a meghívást, és megjelent a műsorban.

A tegnapi napon a Wembley Stadionban közösen léptek színpadra a Queen – Bohemian Rhapsody című dalával.

A duettről a média is elismerően nyilatkozott, hogy Saara és Adam hangja remekül kiegészítette egymást. Az énekesek Instagram oldalukra is posztoltak:

 

Love @saaraaalto !!!!

ADAMLAMBERT (@adamlambert) által közzétett fénykép,

Később egy interjúban megkérdezték Adamet, hogy nézőként kire szavazott volna szívesen:

Ami azt illeti, fogalmam sincs, egyformán kedveltem a versenyzőket. De, most hogy szerepeltem a műsorban, és énekelhettem Saarával, megismerhettem, úgy gondolom nagyon szerethető, tiszta szívű, reálisan lát mindent, hatalmas tehetség és ő egy olyan személyiség, aki pontosan olyan, mint amilyennek a Tv-ben látod. Nagyon könnyen összecsiszolódtunk, le voltam nyűgözve.

 

00-20

A teljes galériáért kattintsatok a képre!

Miután megnéztétek a képeket, arra gondoltunk, megkérdezünk titeket, hogy tetszett nektek Adam ruhája. Katt a csillagokra!