Adam tanácsai győztes mentoráltjának

Isaiah Firebrace egy hete még csak reménykedett abban, ami ma már tény, ő lett az Ausztrál X-Factor idei szériájának győztese, méghozzá Adam Lambert mentori segítségével.

isaiahkoszonete

Isaiah három évvel ezelőtt még baba arccal, kisfiús hanggal nyűgözte le az iskolatársait, az elmúlt hetekben pedig az ausztrál nézőknek bizonyíthatott:

(Isaiah teljes X-Factoros történetét ITT olvashatjátok vissza.)

A fiatal fiú, amint tudta meg is köszönte a győzelmét hivatalos facebook oldalán:

Egy álom várt valóra azzal, hogy megnyertem az X-Factort. Azután, hogy tavaly már feltűntem a showban, majd elfelejtettem a szöveget, nagyon féltem attól, hogy újra megpróbáljam. Szerencsére támogató személyek vesznek körül, akik biztattak, hogy megfeledkezve a tavalyi évről, adjak egy újabb esélyt a dolgonak. Nagyon hálás vagyok, amiért tényleg így tettem.
Sok támogatást kaptam Ausztrália szerte. Mindig feltöltött, amikor olyanokat mondtak nekem az emberek, hogy eljöttek egészen Adelaide-ből, vagy más távoli helyről, hogy láthassanak az élő showkban. A szülővárosaim Moama és Echuca hihetetlenek voltak – köszönöm szépen az ottani rajongóimnak a sok támogatást.
Hatalmas köszönettel tartozom a mentoromnak, Adamnek, aki a legkedvesebb és törődőbb személy volt ott. Rengeteget tanultam tőle, amiért végtelenül hálás vagyok. 
Az X-Factor producereinek és csapatának – csodás volt a veletek való utazás. Általatok úgy éreztem, hogy egy nagy család része vagyok, amit nem tudok elégszer megköszönni.
Nagyon izgatott vagyok a Sony Music-kal való közös munka miatt. Még a legvadabb álmaimban se hittem volna, hogy itt fogok kikötni. A tény, hogy a Sony-val dolgozhatok együtt, egyszerűen felfoghatatlan – köszönöm!
A családomnak és a barátaimnak is köszönöm szépen a kitartó támogatást. David Jaanz-nak is hálás vagyok a segítségéért. Végül pedig köszönöm Christine és Ben a Yoyo Musictól, hogy végigkísértetek az utamon.
Hatalmas köszönet Ausztrália, alig várom, hogy hallhassátok a saját zenémet…

Nemrég pedig arról nyilatkozott Isaiah, hogy Adam miket tanácsolt neki útravaló gyanánt:

Adam azt tanácsolta, hogy tartsam meg a lendületem a műsor utánra is, főleg a médiával kapcsolatosan. Tartsam fenn az érdeklődést az irányomba, minden téren legyek a toppon. Azt is mondta, hogy ne féljek változtatni a zenei stílusomon, ha a zeneipar is változik, azzal egyetemben, hogy az emberek mit szeretnek.

Isaiah a napokban már fel is vette az első albumát, amin a következő dalokat hallhatjuk majd:

1
 It’s Gotta Be You
2
Hello
3
If I Ain’t Got You
4
Lay It All On Me
5
Let It Be
6
Happy
7
No Woman, No Cry
8
FourFiveSeconds
9
A Change Is Gonna Come
10
 Halo

15171109_547357352135418_7896087490755892683_n

15220072_547708122100341_7351645333712820163_n

Reméljük, minél hamarabb kijön az album, de addig is, hallgassuk sokat az első szóló dalát, az It’s Gotta Be You-t, ami első helyen debütált az ausztráloknál Itunes-on. Nem rossz kezdés! 🙂