Mindent a szórakoztatásodért: 7 éves a For Your Entertainment album! ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Mindent a szórakoztatásodért: 7 éves a For Your Entertainment album!

Ugorjunk 7 évet vissza az időben. Vajon mi minden történt ezen a napon, és azóta? Azt mondják a sikerhez vezető út nehéz és hosszú, de kell valami ami elindítja. Mondjuk egy album?

sexy-adam-wallpaper-adam-lambert-for-your-entertainment-831690129

Igen hölgyeim és uraim 7 éve ezen a napon hivatalosan is megjelent kedvencünk első nagy lemeze, ami a For your Entertainment címet viseli.

Adamnek az Idol után több kiadó is lemezszerződést ajánlott, ő végül a Sony Music Entertainment leányvállalatát az RCA Records-ot választotta. A kiadónál olyan nevekkel dolgozhatott együtt első önálló lemezén, mint Lady Gaga, Greeg Wells, Max Martin, Linda Perry, RedOne, Ryan Tedder, Evan „Kidd” Bogart, Sam Sparro, Kara DioGuardi, Rivers Cuomo és Pink.

Az albumról három kislemez jelent meg, a For Your Entertainment 2009. október 3-án, a Whataya Want From Me 2009 november 20-án, és az If I had You 2010 május 10-én. A kislemezeken szereplő dalokból mind készült klip is.

Az album nem képvisel egységes stílust,  inkább a különböző műfajokat tudatosan keverték össze:

„Olyan lemezt akartam, ami nem következetes, hiszen én magam sem vagyok ilyen, és rengeteg fajta zenét hallgatok. Azt akartam, hogy legyen dance-es, popos és nemzetközi. Szerettem volna, ha mindenki megtalálhatná a hangulatához illő zenét.”

A lemezt a kritikusok jól fogadták,  Billboard 200-as listáján a harmadik helyen is szerepelt, és platina minősítést kapott Kanadában és Új-Zélandon. Adam Lambert 2010 júniusában indította el az albumát népszerűsítő, első önálló koncertturnéját, ami a The Glam Nation Tour nevet kapta.

Nagyon szeretem ezt az albumot, remek hangulata lett. És bár azóta rengeteget fejlődött Adam, mindíg szeretek visszatérni a kezdeti időszakába, hogy újra és újra átéljem az első extázist. Amit azóta is üldözünk!

15227894_1272555739462421_943405325_n

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A FOR YOUR ENTERTAINMENT ALBUMNAK! 🙂