X-Factor: 19. (Utolsó) epizód

Már el is érkeztünk az X-Factor legutolsó adásához. Ma végre megtudjuk azt, amire október eleje óta kíváncsiak vagyunk: Vajon ki nyeri a versenyt? Reméljük, Adam egyik mentoráltja.

x-factorutolsoadas

A show helyi idő szerint 19:30-kor startol, ami nálunk 9:30-as kezdést jelent. Világóráért kattintsatok IDE. Szokásosan két livestream áll a rendelkezésetekre, amiket ITT és ITT érhettek el.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK


A legnagyobb örömömre arról számolhatok be nektek, hogy Adam egyik mentoráltja nyert, méghozzá Isaiah Firebrace!!

Mint azt már korábban írtam nektek, a kezdetek óta neki drukkolok, de Virág szerkesztőtársamnak is ő lett időközben a kedvence. Annyira egyedi és erős hangja van ennek a fiatal fiúnak, és emellé kedves, szerény és alázatos is.

Adam pedig annyira odaadó volt, mint mentor. Amalia és Isaiah is rengeteget fejlődtek az elmúlt hetek alatt. Biztos vagyok benne, hogy kedvencünk nem engedi el egyikük kezét sem, és segít majd beindítani a karrierjüket.

Alig várom, hogy milyen lemezzel áll elő ez zseniális fiú, aki egyébként pont ma ünnepelte a 17. születésnapját. Micsoda születésnapi ajándék, nem igaz? 🙂

De persze Amaliától is szívesen meghallgatnék egy albumot, neki is szép és egyedi hangja van, és mint előadó sem éppen átlagos, valószínűleg ezért szeretett annyira vele is dolgozni Adam.

» Linkek:

Letöltési linkért kattintsatok IDE! Online linket pedig ITT találtok.

» Képek:

 cxyha8hxcaaokpj

A teljes galériáért kattintsatok a képre!

» Videók:

Íme a győztes dal Isaiahtól mindkét verzióban:


Ti is Isaiahnak drukkoltatok, Glamberts? 🙂