Jön a 3D-s Queen + Adam Lambert film!

Már régóta várunk egy hivatalos Queen + Adam Lambert filmre, amit most végre meg is kapunk, ráadásul egy VR 3D-s moziról van szó.

queenbert-3d-film

A filmnek a címe stílusosan: VR The Champions. A premier vetítésre ezen a hétvégén kerül sor a New York-ban található Westfield World Trade Center-ben a Tribeca Filmfesztivál részeként. A filmet 2016 május 22-én forgatták Barcelónában, 15000 ember előtt fellépve.

A barcelónai koncertről készült koncertposztunkat IDE kattintva vissza tudjátok nézni.

Magával ragadó módon szerették volna visszaadni, milyen is egy Queen + Adam Lambert koncertélmény, ezért a nézők és a színpad felett is repült a kamera.

Brian May a következőt nyilatkozta ezzel a különleges filmmel kapcsolatosan:

Egész életemben elbűvöltek a sztereoszkópok, ezért örülök, hogy képesek voltunk belemerülni ebbe a Virtuális Valóság dologba, és ezáltal létrehoztuk az első igazi 360 fokos, 3D-s, repülő, rock koncertfelvételt. Ezzel most elindult valami, úgyhogy élvezzétek! Lesz majd még hasonló. Rock and roll!

De nem csak ennek örülhetünk, mivel egy nemrég készült interjúban Roger Taylor a következőképpen nyilatkozott arról a Planet Rock Rádiónak, hogy mit szeretnének a jövőben csinálni:

Ha valamit csinálunk a jövőben, az szeretném, ha valami új dolog lenne. Nem tudom a hangzás terén mennyire újulunk meg, de azt hiszem, ha Briannel közösen tudnánk olyat alkotni, amiről mindketten úgy gondoljuk, hogy jól működne, akkor miért ne csinálnánk meg? Még mindig imádunk élőben előadni. Nemrég jöttünk haza Távol-Keletről, ami valami fenomenális volt. Remek, hogy még mindig van érdeklődés a Queen dalok iránt. Mi pedig rendkívül szeretünk együtt koncertezni Adam Lamberttel, aki nemcsak egy elképesztően jó énekes, de emellett egy csodás, kedves férfi. Színházias Elvis… az én szememben az.

Glamberts, mit vártok jobban, a 3D-s Queenbert filmet, vagy az egyre valószínűbb új dalokat Adammel? 🙂

l-php