Adam: “Kicsit elszaladt velem a ló, amikor Iggyről nyilatkoztam.”

Adam X-Factor promózása során már nincs olyan interjú, ahol ne kerülne szóba Iggy. Most két újabb interjúrészletet hoztunk el nektek.

elszaladt-velem-a-lo

Kedvencünk a Nova FM-nek nyilatkozta a következőt:

Iggy érdekes lány, öhm… Kemény dió, és egy kissé dilis. Én azon kevesek közé tartozom, akikkel jól megvan. De, amikor látom, milyen tiszteletlenül bánik másokkal, mindig arra gondolok, hogy: “Te lány, fogd vissza magad!” Ő egy igazi díva.

Az egyik rádiós azt hozta fel, hogy törődniük kell a körülöttük lévő emberekkel.

A mentoráltjainknak kellene a legfontosabbnak lennie most számunkra, hisz ezért vagyunk itt.

Rákérdeztek, hogy vajon túl magasak-e a rapper igényei.

Nem, nem ezzel van a baj, inkább azzal, hogy kiszámíthatatlan. Sose tudjuk, mire mit  fog reagálni, megjelenik-e egyáltalán, hogy végig hallgat vagy goromba lesz.

Arra is kitértek, hogy személyesen beszélgetett-e Adam Iggy versenyzőivel, és hogy ők mennyire szeretik a rappert, mint mentort.

Nem tudom, hogy erről szabad-e beszélnem. Bejöttek az öltözőmbe… erről tuti, nem kéne beszélnem. De bejöttek az öltözőmbe, mivel mindig kritizáltam őket, amikor énekeltek. Ez nem azért volt, mert nem tartom őket jónak, hanem mert sohasem a megfelelő dalokat énekelték, és senki sem volt, aki közbe lépett volna. Szóval, amikor odajöttek hozzám, rákérdeztek, hogy mit kéne másként vagy jobban csinálniuk, miért nem szeretem igazán, amit csinálnak. Én próbáltam magunk között segíteni nekik, amit valószínűleg nem szabadott volna.

Természetesen megkérdezték, hogy erről tud-e Iggy.

Most már biztos, tudni fog róla, hisz, hölgyeim és uraim, a rádióban vagyunk.

Kicsit később a news.com.au oldalnak azonban már a következőt nyilatkozta Adam:

A legutóbbi alkalommal úgy hiszem, kicsit elszaladt velem a ló, amikor Iggyről nyilatkoztam. Bár még mindig úgy gondolom, hogy ezek olyan dolgok, amiket Iggy magától is elmondott volna, de mégis, amikor visszaolvastam, amit mondtam, rájöttem, hogy túl durva voltam.

(IDE és IDE kattintva elolvashatjátok, hogy korábban miket nyilatkozott Adam mentortársáról.)

Amikor a mentoráltjairól kérdezték, akkor a következőt mondta:

Szerintem mindketten igazán tehetségesek és nagyon különbözőek. Hogy melyiküket szereted jobban, az attól függ, milyen stílusú zenéért rajongsz.

Az interjú további részében a Hillary Clinton melletti támogatásáról beszélt. Nemsokára ezt is lefordítjuk nektek. 🙂

Glamberts, szerintetek is túl durva volt korábban Adam?