Három pletyka – De vajon melyik igaz?

Tegnap elhoztuk nektek a 2Day FM Adammel készített interjújának az első részét, most pedig a második felét fordítottam le, ami már sokkal könnyedebb hangvételű volt.

2-reszeazinterjunak-crop

Egy olyan játékot játszottak, melyben kedvencünknek három pletykát kellett mondania, amiből csak az egyik igaz, a rádiós műsorvezetőknek pedig arra kellett rájönniük, hogy melyik is az az egy.

Nézzük, miket állított Adam:

  1. Sam és ő egy párt alkotnak.
  2. 50 millió dolláros biztosítás van a hangján.
  3. Van egy közös dala a legutóbbi albumán Tove Lo-val, aminek Rumors (Pletykák) a címe.

Valljuk be, hogy kedvencünk nagyon hamis volt, hisz körbejárta a világot az a pletyka, miszerint ő és Sam egy párt alkotnak, és  a hangján is majdnem ekkora összegű biztosítás van. Ha pedig valaki nem ismeri a The Original High lemezét, az egy ilyen játék során legyinthet arra, hogy pont van egy “Pletykák” című dala.

Bár én azért egy rádiós párostól elvártam volna, hogy tisztában legyenek azzal, milyen dalok vannak Adam legújabb albumán, főleg, ha meghívják magukhoz vendégnek. De ez nem éppen így volt…

amalia

A női műsorvezető azonnal a Sam Smithes pletykára ugrott rá. Megjegyezte, hogy nagyon örülne, ha tényleg egy párt alkotnának. Még abba is belegondolt, hogy a kreativitásukban is fontos szerepe lenne, hisz szerelmük által ihletett albumok születhetnének.

Adam végül tisztázta a helyzetet:

Srácok, utálom, hogy ezt kell mondanom, de Sam és én nagyon jót nevettünk, amikor meghallottuk a rólunk elterjed pletykát, mivel csak barátok vagyunk.

A nő azonnal rákérdezett, hogy legalább csináltak valamilyen közös dalt.

Nem. Csak ivócimborák voltunk azon az estén, egymás kísérői. Egy kicsit kikapcsolódtunk, ő az egyik új barátom.

A férfi pedig ezek után már nagyon kíváncsi volt, hogy melyik is az igaz állítás.

Hogy van egy Rumors című dal az albumomon. Nézzetek utána!

Még visszaterelődött a szó kicsit Samre, és hogy legalább közreműködésük lesz-e a jövőben.

Nagyon klassz srác, igazán jól kijövünk egymással. És sose lehet tudni. A zenei stílusunk nagyon különböző, de bármi lehetséges.

A videót itt tudjátok megnézni:

Hogy tetszett ez a kis játék, Glamberts? 🙂