Pletyka: Jön az Evil in the night kislemez?

Kedvencünk ma az ausztrál X-factorban nem csak zsűriként volt jelen, hanem fellépőként is! Előadását a Halloween-hez igazította, és igazán ördögire sikerült! Nem is sejtitek, mennyire!

xfactorau

Sokunkban talán döbbenetet okozott, hogy Adam kihagyta azt a lehetőséget, amit az Evil in the night rejtett magában. A Ghost Town elsöprő sikere után Adam úgy döntött, az Another Lonely Night-ot választja második kislemeznek az albumról.

Az Evil in the Night sosem hangzott el élő műsorban. Egészen mostanáig. Most azonban ördögire sikeredett, és a legérdekesebb hírt még nem is hallottátok!

A produkció után Adam lemezkiadója a Warner Music Twitterére került ki a következő:

Van még valaki akit jó érzés töltött el @adamlambert X-factoros produkciója után?

Valamint miután végigböngésztem az X-factor oldalát, ez a cím vándorolt velem szembe: “Adam Lambert előadja vérpezsdítő új kislemezének dalát!” Kislemezének!!

Ha ez igaz, akkor Adam egészen finoman közölte közönségével, hogy nem ért véget a The Original High éra, a kapufára lőtt labdát most begurítja kapura és kiadja az Evil in the Night-ot kislemezként.

A szerkesztőségünkben Mese számtalanszor leírta, hogy neki ez a kedvenc dala az albumról, és sokszor beszéltük mekkora kihagyás lenne.

Most azonban összekulcsolt ujjakkal szorítunk, hogy minél előbb kezünkben tarthassuk a legújabb kislemezt, mert minden jel arra mutat, hogy kedvencünk továbbra is szereti a meglepetéseket!

Mit szóltok a hírhez, Glamberts? 🙂