A média isteníti Adam Rocky Horroros szereplését

Az egy dolog, hogy nekünk glambertöknek nagyon tetszett Adam Eddies szereplése a The Rocky Horror Picture Showban, de nézzük, hogy a média mit gondol róla!

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW: Let's Do The Time Warp Again: L-R: Annaleigh Ashford and Adam Lambert in THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW: Let's Do The Time Warp Again, premiering Thursday, Oct. 20 (8:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Steve Wilkie/FOX

Rengetegen már a film promóciós időszakában is kedvencünkre voltak a leginkább kíváncsiak, és úgy néz ki, hogy nekik sem okozott csalódást.

Kezdjük a Billboard-al, ahol a következőt írták Adamről:

Ha volt, aki Meat Loaf helyébe tudott lépni, az Adam Lambert. És természetesen a glam rock énekesnek Meat Loafnál nagyobb szexuális kisugárzása van.

Folytassuk a Fansided nevezetű oldallal, ahol a cikk írója nem volt elragadtatva a remaktől, de kedvencünk előadásától annál inkább:

A musicalek esetében van két-három dal, amiknél megkövetelem a tökéletességet. Itt amikor az első két dal megbicsaklott, elkezdtem félni a többi miatt. Hála az égnek, hogy Adam Lambert volt Eddie! A Hot Patootie egy igazán bulis dal, ha a filmben halljuk, ha a a rádióban játsszák, egyszerűen nem bukhat meg. Lambert teljesen glam rockossá tette az egészet, olykor máshogy énekelte a szöveget, anélkül, hogy tempó vagy akkordváltásra lett volna szükség, de azért változtatva a dalon. Miután találkozott az elkerülhetetlen bukásával, a show el volt ítélve. Jövőbeni megjegyzés az alkotók számára: “Adjatok több szerepet Adam Lambertnek!”

Most jöjjön a PopCrush véleménye, ahol pontozták a filmben elhangzott dalokat, melyek közül csak kettő kapott 5-ből 5-öt. Nem meglepő, hogy kedvencünk volt az egyik, akit jelesre értékeltek:

ERRŐL VAN SZÓ! Adam Lambert igazi megmentőként tört be azon az ablakon. Még ha  valaki nem is rock rajongó, Lambert hangi kvalitásait nem lehet tagadni. Annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint egy brooklyni hipszter, pokolian jól énekelte ezt a dalt, mint egy igazi American Idol. Hivatalosan megerősítették, hogy Lambertnek eredetileg Frank-N-Furter szerepét ajánlották fel, de azt visszautasította. Ezen már nem lehet segíteni, de azért képzeljük csak el, milyen lett volna Lambert hangjával és színpadi jelenlétével.

Most nézzük, hogy a szereplők mit gondolnak Adamről!

Victoria Justice, aki Janetet játssza a filmben, a következőt nyilatkozta:

Istenem, csodálatos! Nagyon izgatott voltam, hogyan énekli majd a dalt. Amint meghallottam, arra gondoltam, hogy: “Ó! Ó, egek! Ugye csak viccelsz velem? Ez hihetetlen!” Imádtam az előadását. Brad and Janet a filmben nézik, ahogy Eddie énekel, és a forgatás alatt nem kellett színészkednem, csak néznem őt. Minden felvételnél csinált valami újat, nagyon sok energiája van. A nyaka köré tekerte a mikrofon zsinórját, és átdugta rajta a nyelvét, nagyon benne volt a szerepben. Csodás volt egy ilyen lenyűgöző előadást látnom.

Christina Milian, aki Magenta szerepében látható, pedig ezeket mondta:

Előtört belőlem a rajongó… és Reeve Carneyból… [Riff Raff] és Laverne Coxból [Frank-N-Furter], és úgy mindenkiből, amikor megjelent a forgatáson. Mind azonnal átmentünk rajongó üzemmódba. Nagyon örültünk, hogy láthatjuk, és hogy energiával töltötte fel a csapatot. Ott volt a motorja és azok az egyedi arckifejezései.

tumblr_of1phnhrqi1tg0ggeo1_500

Jó arról olvasni, hogy ennyien kiemelkedőnek tartják Adam szereplését. Tényleg a film csúcspontja volt! 😀