X-factor: 7. epizód ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

X-factor: 7. epizód

Az ausztrál X-factor folytatódik, a három székes kihívások következnek. Ebben az adásban kedvencünk választja ki csapatát az élő show-ra.

14446223_1216896378352725_1114113746750433579_n

Minden kategóriában három hely van, ezekért a helyekért versenyeznek az énekesek. Továbbá kiderült a 4. zsűritag, azaz az Underdog Judge Mel B lesz, aki a Spice Girls volt tagja. Ő fogja a kiesett énekesekből felállítani saját csapatát. A show ausztrál idő szerint 19:00-kor, magyar idő szerint 10:00-kor kezdődik. Világórát ITT találtok. Livestreamek ITT, ITT és ITT.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!


Adam kiválasztotta 3 énekesét az élő show-kra. Nehéz döntések árán, de a 22 év alattiak csapata összeállt, a 3 énekes pedig Isaiah Firebrace, Natalie Ong és Amalia Foy. Adam ki is posztolta instagram oldalára azt a képet, amin 3 versenyzője közösen szerepel.

Love my singers!!! #xfactorau

ADAMLAMBERT (@adamlambert) által közzétett fénykép,

A részt ITT letölthetitek, ITT és ITT visszanézhetitek.

A produkciókat külön is megnézhetitek, elsőként Isaiah-t  választotta kedvencünk. A fiatal srác ezúttal nem felejtette el a dalszöveget, és zseniálisan adta elő Alicia Keys dalát:

A versenyben legfiatalabb, csupán 14 éves Amalia már a válogatón lenyűgözte a zsűrit, ez most sem volt másképp. Kelly Clarkson dalával állva tapsot kapott a közönségtől, a zsűritől és a 3 ülő versenyzőtől is.

Natalie utolsó versenyzőként lépett színpadra, mielőtt énekelni kezdett Adam megjegyezte, a válogatón is a színpadra dobta a cipőjét, most is hasonló reakciót vár. Azt mondta, szokása, ha valaki lenyűgözi őt, a színpadra hajítja a cipőjét. A produkció végén nem csak Adam, de Guy is levette lábbelijét!

Mit gondoltok, jól döntött Adam, Glamberts? 🙂