5 nap múlva debütál a The Rocky Horror Picture Show ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

5 nap múlva debütál a The Rocky Horror Picture Show

Mindösszesen 5 napot kell már csak várnunk a The Rocky Horror Picture Show premierjéig, éppen ezért több új interjú, kép és fanart is kijött a napokban. Lássuk azokat, amik Adamet érintik!

5-nap

Cisco Adler, a film zenei producere pár napja adott interjút a Yahoo Music-nak, amiben természetesen Adam is szóba került:

A Hot Patootie a a legjelentőségteljesebb dal, persze a Time Warp és talán a Sweet Transvestite után. Meat Loaf előadása pedig legendás volt és maradandó. De aztán Lambert megjelent és pusztítóan jó volt. Ő egy ének akrobata. Rendszeresen énekel a Queennel, így jelenpillanatban neki van a legmagasabb rock ‘n’ roll képzettsége. Megjelent és kivégezte a dalt. Minden egyes porcikájában ott a tehetség, nem kellett se melegítenie, se gyakorolnia előtte. Csak kinyitja a száját és egyszerűen ez jön ki belőle.

Laverne Cox is megemlítette kedvencünket az egyik interjújában, kiderült, hogy már az American Idol óta nagy rajongója Adamnek.

Kaptunk egy videót is, amiben Eddie stílusát elemezgette kicsit a film jelmeztervezője, aki azt mondta a karakterről, akit sáros, szakadt farmerban láthatunk majd, hogy nincs stílus érzéke. Adam pedig a piszkos és rendezetlen jelzőkkel illette Eddiet. Majd a jelmeztervező megmutatta azt az állítása szerint szörnyű felsőt, amit ő maga festett kedvencünk karakteréhez, valamint az ujjatlan dzsekijét is.

Talán a videó utolsó pillanatai a legérdekesebb, amikor is láthatjuk, hogyan öli meg Frank-N-Furter Eddiet.

Kaptunk egy új hivatalos képet is Adamről:

cugnzdjueaal6md

A képre kattintva megtekinthetitek a hivatalos képekről készült teljes galériánkat.

A premier dátumhoz közeledve pedig sok új fanart is készült, amiket összegyűjtöttünk nektek:

Reméljük, mindenki izgatott már. 😀

giphy