Ha karriert akarsz, akkor az őszinteség az, ami felemel majd téged. – X-Factor ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Ha karriert akarsz, akkor az őszinteség az, ami felemel majd téged. – X-Factor

A zsűri szerepében az ausztrál X-Factorban, és közben látni a válogatókat, rengeteg emléket visszahozott Adamnek.

14492478_1216977665011263_2849713874394635490_n

A 34 éves énekes visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor Az American Idol válogatóján előadta a Bohemian Rhapsody-t Simon Cowel-nek, Paula Abdul-nak, és Randy Jacksonnak.

Visszaemlékeztem milyen az ő cipőjükben járni, besétálni a terembe idegesen, reménytelien és azzal a nyomással. hogy jól kell mennie. – nyilatkozta Adam telefonon Londonból, ahol épp a Queennel próbált a turnéra.

Annak ellenére, hogy Adam második lett az Idol 8. évadában,  sikeres zenei karriert futott be.

3 albummal a zsebében, a nyíltan meleg zenész több mint 5 millió lemezt adott el világszerte.

A hab a tortán, Adam 2012-ben turnézni kezdett a Quennel, előadta legnagyobb slágereiket a Freddie Mercuryt még mindig szerető rajongóknak  Amerikában, Angliában, Ausztráliában, és Ázsiában is.

Szerettem volna ilyen irányban is csinálni valamit.

Az X factor különleges formát kapott, mikor nem csak zsűri, hanem mentor is vagy. Olyan gyerek voltam, aki imádta a színházat, a színház  világában nőttem fel, és tagja is voltam egy színházi csoportnak gyerekként. Később ahogy tapasztaltabb lettem, már nem csak tagként vettem részt, hanem olyan voltam mint egy diák rendező,  elkezdtem tanítani a gyerekeket.

Szóval mikor jött a lehetőség, nagyon tetszett nekem.

Az Idolos tapasztalatok is segítenek majd, hogyan adjon tanácsot vagy kritizáljon Adam, mint zsűri.

Konstruktív irányból próbálom megközelíteni a dolgokat. Nem vagyok önző. Hosszú az út, ha előadó vagy és komolyan gondolod, karriert akarsz, akkor az őszinteség az, ami felemel majd téged.

És hogy mi izgatja Lambertet leginkább az élő show-kban.

Úgy gondolom nagyon jó móka lesz.

Színházzal nőttem fel, és az utóbbi 7 évben a pop és rock világában vagyok jelen. Érdekes tapasztalatokkal lettem tele, milyen a színpad egy turnén, vagy egy átadón, szóval van néhány ötletem amit tudunk használni majd.

Segíteni szeretnék a versenyzőknek, hogy újítsanak és lepjék meg a közönséget.

Kérdeztük, hogy az ausztrál tehetségek milyenek az amerikaiakkal szemben, Adam azt mondta, nem tudta mire számítson, mikor beült a válogatókra.

Nem tudtam, mire számíthatok, és láttam pár remek énekest.  A tehetségek akiket láttunk lenyűgözőek voltak.

Szeretem Ausztráliát, mikor turnén voltam itt, a közönség fantasztikus volt, nagyon jó az energiája. Az emberek nagyon barátságosak és nyugodtak. Szerintem ez nagyon jó környezetet teremt a kreatív embereknek, hogy van szabadság és nyugalom, ami nagyon fontos ha ki akarod fejezni magad.

Ami szintén izgalmas, hogy vannak olyan versenyzők, akik készen vannak. Az én szerepem csak annyi, hogy kifényesítsem őket, és ezzel a következő lépést megtegyék. Szeretném ha megéreznék, milyen érzés a profivá válás.

Lambert a társakkal való zsűrizést viccesnek és reálisnak írta le, ugyanakkor van hely a barátságos versenyeknek is.

Vicces, mert minél jobban ismerjük egymást, annál szívesebben piszkáljuk a másikat- nevetett.

Úgy gondolom, a megoldás a szórakozás, jól érezzük magunkat, és koncentrálunk az énekesekre. Ugyanazt akarjuk- győzni. Nem hiszem, hogy tudják, de én fogok nyerni.

Titokzatosság lengi körül az Underdog zsűri kilétét, azt pletykálják, Mel B visszatér a műsorba, vitatott  2013-as Nine’s AGT -s kilépését követően.

De Adam nem árulta el, ki lehet az.

Azt hiszem rá kell hangolódni és kitalálni. Mikor kitaláltam, meglepődtem. Egyébként nekünk se árulták el, hogy őszinte legyek.