Queen + Adam Lambert ázsiai turné 9. állomás: Bangkok, Thaiföld

A Queen + Adam Lambert formáció ázsiai turnéja szeptember 12-én, Izraelben kezdődött, és ma már el is érkezett a 9. és egyben utolsó állomásához, ami Thaiföld fővárosa, Bangkok.

azsiautolsokoncert

A koncert helyszínéül az Impact Aréna fog szolgálni. Helyi idő szerint 20:30-kor kezdődik a show, ami nálunk 15:30-as kezdést jelent. Világórát IDE kattintva találtok. Két livestream is  rendelkezésetekre áll, amiket ITT és ITT találhattok.

Az, hogy mi lesz a következő fejezet a Queenbert formáció életében, még nem tudjuk, de nagyon úgy néz ki, hogy a közös lemezes álmainkról le kell mondanunk. Legutóbb, mikor erről kérdezték Briant, a következőt nyilatkozta:

Van egy albumra elegendő kész dalunk vele, de nem hiszem, hogy bármikor is ki fogjuk adni. A közönség a régi klasszikusokat akarja hallgatni, Adam pedig elfoglalt a saját dolgával.

Bármi is lesz ezután, az biztos, hogy a 102 közös koncertjükkel mind a Queen rajongóknak, mind a Glambertöknek nagy örömet okoztak.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK


» Setlist:

Seven Seas of Rhye, Hammer to Fall, Stone Cold Crazy, Fat Bottom Girls, Don’t Stop Me Now, Killer Queen, Somebody to Love, Love of My Life, A Kind of Magic, Drum Battle, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love, Another Bites The Dust, I Want It All, Who Wants To Live Forever, Show Must Go On, Guitar Solo, Tie Your Mother Down, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody, Radio GaGa, We Will Rock You, We Are The Champions

» Képek:

bk25

A teljes galériáért kattintsatok a képre!

» Videók:
Seven Seas of Rhye,
Hammer to Fall,
Stone Cold Crazy

Fat Bottom Girls,
Don’t Stop Me Now

Killer Queen/Somebody to Love

Love of My Life

A Kind of Magic,
Drum Battle,
Under Pressure

Crazy Little Thing Called Love,
Another Bites The Dust,
I Want It All

Who Wants To Live Forever

Show Must Go On

Guitar Solo,
Tie Your Mother Down,
I Want To Break Free

Bohemian Rhapsody,
Radio GaGa

We Will Rock You, We Are The Champions