Meglepő csavar az X Factor zsűrik körében ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Meglepő csavar az X Factor zsűrik körében

Azok a versenyzők, akik a „3 szék kihíváson” kiestek, ők fogják alkotni az idei meglepetés 4. csapatot, őket egy még meg nem nevezett mentor fogja vezetni.

a8a8670

A 7. X Factor trükközik a játékszabályokkal, kivették a Hazalátogatás részt a versenyből. Helyette a válogatókból, táborból, 3 székes kihívásból és élő több show-ból fog állni.

Az énekeseket Adam Lambert, Iggy Azalea, és Guy Sebastian választották ki, és osztották három csoportra: 22 év alattiakra, felettiekre és csapatokra. De azt nem tudják, hogy a 4. mentor azokat az énekeseket fogja mentorálni, akiket ők elküldtek.

Jason Dundas fogja a heti két live show-t vezetni, ő Luke Jacobz helyét vette át. A végső győztes, viszont, szerződést kap a Sony Music-tól.

Válogatók:

A verseny elején mindegyik zsűritag együtt dolgozik. A válogatók után, élő közönség előtt az X Factor zsűrik szavaznak, hogy melyiküket vinnék tovább a versenyben. Az előadóknak egységes szavazatokra van szükségük a továbblépésre.

Tábor:

A táborban a versenyzőket nyomás alá helyezik, tesztelve vokális és előadói adottságaikat. Itt azonnali döntést hoznak a zsűrik. A közvetlenség és az erősebb kapcsolat előadó és mentor között még nehezebbé teszi a döntést.

3 székes kihívás:

Ez a brutális rész ismét visszatér, ez az utolsó mérföldkő az élő show előtt. Minden kategóriában csak három hely van, a nyomás nem is lehetne nagyobb. Mindenki fő célja az, hogy biztosítsa magának az egyik helyet a háromból.

Élő show-k:

Kétszer egy héten élő fellépésekkel bizonyíthatják, hogy elindultak az igazi előadóvá válás útján. A saját mentorukkal dolgoznak a legjobb stylistok, koreográfusok, és zenei rendezők segítik őket, miközben Ausztrália szavaz rájuk, hogy minél tovább maradjanak versenyben.

Guy Sebastian:

Imádom ezt a részt, véleményem szerint ez a legerősebb szint, tudni, hogy figyelnek, és kezelni ezt. Én, Iggy és Adam nagyon különböző karakterek vagyunk, de alapjában véve ugyanazt keressük. Ugyanazt szeretjük és ugyanarra vagyunk érzékenyek. Ez nagyon fontos. Teljesen rendben van, hogy esetleg valamiben nem értünk egyet, addig, amíg a célunk ugyanaz marad.

Iggy:

Nem igazán kérdeztem még a srácokat, mit is keresnek pontosan. Szerintem ők olyasvalakit fognak keresni, aki vokálisan tehetséges, mert nekik megvan a saját erős hangjuk. Úgy látom ők egyértelműen jobban érdeklődnek az énekes képességek iránt, mint én. Én rapper vagyok, nem énekelek túl sokat, ezért én nem akadok fenn az olyan dolgokon, mint ők.

Adam Lambert:

Amit én a legjobban várok, az az, hogy segíthetünk megtalálni a saját útjukat, hogy rájöjjenek merre is akarnak elindulni. Néha ez csak egy egész kicsi tanács, egy olyan észrevétel amitől az előadás összecsiszolódik, összeáll, és izgatott vagyok amiatt, hogy bármit megtehetek a csapatomért, bárhogy is legyen vége. Nagyon várom, hogy segíthessek. Ha benne vagy a szakmában, minden tőled jön. Az előadásaid, a stílusod, a dalaid, de ez egy jó lehetőség arra, hogy megfordítsam egy kicsit a kockát és belerakjam az energiám és az időm másokba. Nagyon tetszik ez és az is, hogy tanulhatok belőle én is. Úgy gondolom fogok olyat látni, amit esetleg már elfelejtettem, szóval jó emlékeztető lesz.

Jason:

Úgy hiszem Guy nagy technikai mester és tudja mit akar. Érthető és tiszteletteljes azokkal, akik a színpadra állnak. Iggy nagyon empatikus és ad olyan embereknek egy esélyt, ahol a zene nem feltétlenül illik a mainstream világba. És szerintem Adam tisztában van az ilyen versennyel, tudja miért dolgoznak, és miért nem, és meg tudja mondani hogy is van ez. Ez a fajta őszinteség nagyon felfrissítő.

Várjátok már az X faktort, Glamberts? 🙂