Mit várhat a bangkoki közönség?

Három nap múlva startol a legújabb Queen + Adam Lambert turné, és már javában zajlanak a próbák és a készülődések.

thaifoldbangkok

Kedvencünk nyaralása után ott folytatja a munkát, ahol nemrég abbahagyta, visszatért a Queen együttes élére. Többek között szeptember 30-án Bangkokban is fellépnek, ami azért fontos, mert a Queen korábban soha nem koncertezett Thaiföldön.

Roger a következőt nyilatkozta arról, mire számíthat a közönség:

Lélegzetelállító show lesz, ennyi év alatt sohasem játszottunk még Bangkokban, úgyhogy illő jól megcsinálnunk. Adam Lamberttel megkaptuk a világ egyik legjobb énekesét. Csodásan néz ki, vicces, gyönyörűen énekel és kiváló előadóművész. Ő az egyedüli személy, aki Freddie nyomdokaiba tud lépni.

Adam a következőket mondta erről:

Sokat gondolkodtunk azon, hogyan tudjuk a legjobban előadni ezeket a dalokat, úgyhogy nem fog sokban különbözni attól, amit idén csináltunk. A fesztiválfellépéseink Európában remekül sikerültek, jó volt az összhang a közönséggel. Most pedig még inkább rámegyünk a színpadképre. Lesznek kis csengőink és sípjaink, ami jó móka lesz, új felszerelés és új technológia is a rendelkezésünkre áll majd. Én pedig valószínűleg kicsit alakítok majd a fellépőruháimon.

Forrás: http://www.nationmultimedia.com/

Adamtől több snapchat videót is kaptunk tegnap, amikből egyrészt kiderült, hogy kedvencünknek jelenleg zöld hajszíne van, másrészt, hogy már gőzerővel próbálnak a Queennel:

 

Glamberts, mit szóltok Adam hajához? 😀