Művészek a Glambertök között

A CelebMix nevezetű oldal figyelmét sem kerülték el a tehetséges Glambertök, akik folyton jobbnál-jobb fanartokkal ajándékoznak meg minket. A tegnapi cikkükben arról kérdezték őket, miért Adam az ihletadójuk.

Glambertművészek

Basma Mariki – 22 – Szaúd Arábia

Instagramja: @Basmariki

“Ezt a művemet digitálisan rajzoltam, amit inkább digitális festésként ismernek az emberek. Az inspirációmul Adam új albuma szolgált, a The Original High, és természetesen Adam tökéletes arca. Művészként igen lenyűgözőnek találtam Adam arcát, és könnyen rajzolhatónak. Ezért van ezenkívül más rajzom is Adamről. Imádom kidolgozni az arcának az egyes részleteit.

Basmariki

Eva – 40 körül – Argentína

Instagramja: @evaQueenbert

Nemrég jöttem rá, hogy képes vagyok arra, amire mindig is vágytam, amióta Adam mindenét odaadja a Glambertjeinek, hogy valami gyönyörűt alkossak. Egy nap egyszer csak ihletem lett. Nehéz volt kiválasztanom egy képet, mivel mindet szeretem, de a középső kettő igazán sokat jelent számomra. Az én rajzaim ceruza és Photoshop keverésével jönnek létre. Adam a legjobbat hozza ki belőlem, békét hoz az elmémnek és a lelkemnek.

evaqueenbert

Gaia de la Ruelle – 16 – Hollandia

Instangramja: @adamlambertdrawings

Hogy mi inspirált arra, hogy lerajzoljam Adamet? Először is ő a legszebb alany, akit rajzolhatok. Az arckifejezéseiben az a legmókásabb, hogy a tekintete többet beszél, mint amit a szavak el tudnának mondani. (Egyszerűen hihetetlen szeme van!) És természetesen nagy rajongója vagyok a zenéjének, így találtam rá. Az egyik legfontosabb dolog, ami miatt Adamről készítek rajzokat, az az, hogy fontos dolgot tanított mindannyiunknak.  Azt tanította, hogy nem szabad azzal törődnünk, hogy mások mit gondolnak rólunk, hanem legyünk önmagunk. Ez fontos, emiatt maradok folyton motivált, és szeretnék egyre jobb lenni. Adam miatt vettem ismét ceruzát a kezembe, mivel piszkosul igaza volt, sohasem adhatjuk fel, és nem szabad törődnünk a tudatlanokkal.

adamlambertdraewings

Jo H – 49 – Ausztrália

Adam az én szívem és lelkem, miatta élek túl minden napot. Ceruzát és rajz papírt ragadtam, és fél óra alatt ezt alkottam.

JoH

Šárka – 25 – Cseh Köztársaság

Instagram: @creativsharka

(Ha lemaradtatok volna a Sharkaról írt cikkünkről, IDE kattintva elolvashatjátok.)

Az én inspirációm Adam Lambert és a tevékenységei. A grafikához, a festéshez és a chibihez Adobe Photoshop CS6-ot használok és Wacom Bamboo tablet gépet. A ceruzás rajzaim klasszikus ceruzával készülnek. Ezen rajzokkal szeretném megmutatni, mennyire támogatom Adam Lambertöt.

creativesharka

Diana – 43 – Bulgária

Adam nem szimplán gyönyörű, bámulatos, hipnózisba ejtő, tökéletes, remek, csodás, varázslatos, karizmatikus, fantasztikus, szórakoztató, csábos, elragadó, briliáns, kitűnő, fenomenális, epikus, lenyűgöző, egyedi, elegáns, felvillanyozó, szexi, dögös, hanem még színtiszta fantázia is. Ő nem egy a sok közül. Nincs még egy ilyen énekes, mint Adam. A férfiak közül neki van a legjobb hangja, a legnagyobb hangterjedelme, a legjobb technikája, tökéletes a hangzása, a hangja akár egy istené, akár egy angyalé. Az ő esetében teljes a csomag, csodás a hangja, gyönyörű az arca, intelligens, jó rendezői képessége van, kitűnő a mozgása és a humora. Ő valóban egy szupersztár. Bármit el tud énekelni, és mindig csodásan hangzik. Mindennap hallgatom a számait. Soha nem elég belőlük. PowerPoint-ot használtam ehhez a képhez.

Diana

Kamar Mezher – 20 – Szíria

Facebook oldala: ArtLunatique

Adam igazán nagy inspirácó volt számomra ebben az évben, így már szinte természetes, hogy róla csinálok képeket. Ő segített, hogy önmagam legyek. Rengeteg barátot szereztem a rajongói között. Ő annyira vicces és aranyos, ezért is szeretem jobban rajzfilm figuraként ábrázolni, mint a saját valójában. Először ceruzával felvázolom, majd lefotózom és megcsinálom a Photoshop verzióját, vagy Pixlr-t esetleg Picmonkey-t használok.

Artlunatic

Julia Möller – 18 – Németország

A rajzomat Adam ihlette. Adam sok örömet hozott az életembe, és imádok festeni, így örömmel kombináltam a kettőt. Mindig van egy alap képem, amit próbálok a saját művészetemmel kifejezni. Ez 3,5 órát vett igénybe. Ceruzával készítettem, és filctollat használtam a kiemeléshez.

Julia

Alla – 35 – Ukrajna

Instagram oldala: @alla_smit_

Gyermekkorom óta szeretek rajzolni. Adamről a TV-ben hallottam, és akkor az életem örökre megváltozott, feltöltve a legragyogóbb színekkel és érzelmekkel. Biztos vagyok benne, hogy minden Glambert érti, mire gondolok. Hat éve kezdtem el Adamről készíteni rajzokat. Először az If I Had You klipjében láttam, és teljesen lenyűgözött a hangja és a külseje, ekkor jöttem rá, hogy nekem le kell őt rajzolnom. El is határoztam, hogy megtanulom, hogyan kell. Minden rajzomnak megvan a saját, egyedi története. Adam a múzsám, aki arra inspirál, hogy alkossak. Imádom minden képemet. Az egyik rajzom a kreativitásomra tett legerősebb benyomás alapján készült el, ami a legújabb albumának, a The Original High-nak az egyik dal által született meg.

Az After Hours című dal az, ami az első hangtól kezdve elvette az eszemet. Ez a dal időn és határokon kívül van. Nincs benne kötődés, visszatükröződés, se horgony. Ez a szám a repülésről szól, mindentől mentes. Hálás vagyok, amiért a Universal által találkozhattam ezzel a személlyel, aki tehetséges, elképesztő, csodás, kedves, egyedi humorral. Adam segített, hogy megtaláljam az utamat és saját magam. Adam, szeretlek.

Alla

Lenette Pehowic – 42 – Pennsylvania, USA

Instagram oldala: @layaette

A varázslatosan tehetséges Adam Lambert volt az, aki inspirált arra, hogy elkészítsem ezt a digitális rajzot. Egyszerűen megbabonáz ennek a pasinak a hangja és külseje. Photoshop segítségével tudtam elkészíteni ezt a képet. Szórakozgattam kicsit pár neten talált fotóval. Ezek a képek a kedvenc előadásaimból, interjúimból, fotózásokról valamint Adam snapchat-jéről valók.

Lenette

Ksenia – 19 – Oroszország

Instagramja: @artby_homosek_

Először is azt kell megemlítenem, hogy mennyire szeretem Adamet. Az ő bátorsága az, ami inspirált, hogy ne legyek olyan, mint mindenki más. Ő a szikra, ami lángra lobbantja a bennem lévő tüzet. Más szóval: “Ne félj a zuhanástól! Az élet egy utazás.” Ő a mindenem. Általában pala-ceruzát és vízfestéket használok.

Ksenia

Glamberts, nektek kinek a rajzai tetszenek a legjobban? 😀