Adam az egyik leggazdagabb volt Idol versenyző

A Gazette Review a napokban arról írt, hogy a volt American Idol versenyzők közül 2016-ban kik mondhatják magukat a leggazdagabbaknak. Természetesen Adam is felkerült erre a listára.

4.leggazdagabb

Még év elején olvashattunk arról, hogy 2015-ben Adam Lambert volt az, aki a legtöbbet keresett ezen volt versenyzők közül a maga 10 millió dolláros bevételével, ami nagyjából 2800 millió forintnak felel meg.

Valamint már azt is tudjuk, hogy jelen pillanatban hanyadik helyen áll, a 10 leggazdagabb versenyző között. Adam a 4. Carrie Underwood, Kelly Clarkson és Jennifer Hudson mögött a maga 16 milliójával, ami hozzávetőlegesen 4500 millió forintot ér.

A következőket írták kedvencünkről:

8. évad második helyezettjét gyakran emlegetik úgy, mint az elmúlt évek legjobb pop, férfi énekesét. A nagy glam rock rajongó, Lambert 2016-ban a saját gyermekkori álmát váltja valóra. A Queennel együtt fognak fellépni az egyik Forma1-es futamon, valamint már jó pár éve együtt dolgoznak, amivel kimagasló, világszintű sikert értek el.
Ismert az extrém divatérzékéről Lambert, aki a hatalmas színpadi jelenlétét musical és színházi szereplései által szerezte.
A színpadon kívül pedig teljes elkötelezettje a tiszta vízzel kapcsolatos kezdeményezéseknek, és több tízezer dollárral támogatta is már az ügyet. Valamint korábban a Queennel és Elton Johnnal közösen koncerteztek, hogy támogassák a HIV és az AIDS betegek kiszűrését és gyógyítását.

A teljes listát IDE kattintva ti is megtekinthetitek. 😀