Szeretem Adamet, mert… – rajongók válasza a CelebMix-nek

A CelebMix megkérdezett pár Glambertöt, ők miért szeretik Adamet. Itt remekül megmutatkozik, hogy mindeggyikőnknek megvan a történetünk. Íme! 

adam-lambert-live-2016-billboard-650-01

Ha nem tudjátok kicsoda Adam Lambert, most megtudthatjátok. Mikor kiadta legutóbbi kislemezét, a Welcome To The Showt egy különleges üzenettel tette nyilvánossá:

“Észrevettem a közönségem sokszínűségét a turnémon: fiatal, öreg, nő, férfi, transznemű, meleg, hetero, fehér, fekete, ázsiai, latin-amerikai és mindenki ugyanolyan gyönyörű közöttük. Az összekötő kapocs, hogy mindannyian emberek.”

Ez csak egy példa azon dolgok közül, amik mellett Adam kiáll. Nem hagyja, hogy bárki megmondja ő vagy bárki akivel törődik milyen legyen (beleértve Glambertjeit is). Kiáll a szeretet mellett. Adam Glambertjei a leglojálisabb, elfogadóbb és szenvedélyes rajongói bázis akiket valaha láttam. De ami még fantasztikusabb, hogy a világ minden tájáról, minden korosztály kedveli.

A CelebMix beszélt pár Adam Lambert rajongóval, íme pár válasz:

Mari, 30 éves, Finnország:

Adambe először is a hangja miatt szerettem bele. Nem tudom megmagyarázni, de a hangja meggyógyítja a lelkem. Ez olyan zsigeri reakció, aminek nem lehet ellenállni. Ugyanakkor élőben énekel, ami igen ritkának számít a mai zenei világban. Keményen dolgozott gyerekkora óta, fejlesztette a hangját, hogy minél egyedibb és sokoldalúbb legyen.
Adam valódi, törődő ember, aki nem fél önmaga lenni. A nyitottsága lenyűgöz és nagyon tisztelem, sokat tanultam tőle. Adam személyisége elbűvölő, rengeteg oldala van, és engedi a rajongóinak,hogy lássanak párat belőle. Szerencsés vagyok, hogy találkozhattam vele kétszer is, és hálás vagyok, hogy óriási figyelmet szentel annak a pár percnyi találkozásnak. Természetesen része a munkájának, és biztos elfárad, de nem mutatja, hanem érezteti csak érted van ott. Nem sok ember tudja ezt megcsinálni, és emiatt még jobban tisztelem és vagyok hálás neki.
Mikor felfedeztem Adamet, épp egy kiégés szélén voltam. Adam hangjának, zenéjének, és annak, hogy mindig önmaga, békére találtam megint az életemben, és visszakaptam a zene szeretetét, amit elvesztettem, mikor először beteg lettem. Neki köszönhetően rengeteg nagyszerű emberrel találkozom a világ minden tájáról, akiket legjobb barátaimnak és lelkitársaimnak hívhatok. Köszönöm, Adam, amiért önmagad vagy.

Anna, 18 éves, Svédország:

Azért szeretem Adamet, mert nem érdekli amit az emberek gondolnak róla, arany szíve van, és imádja a Glambertjeit. A zenéje boldoggá tesz. Ő segített nekem, mikor a kedvenc színészem meghalt. Mióta Glambert lettem, elfogadom önmagam, és nem érdekel amit az emberek mondanak rólam. Magabiztosabb vagyok, és bátran vállalom a véleményemet. Rengeteg dolog van, amit Adam megváltoztatott az életemben, amiért hálás vagyok.

Alexandra, 27 éves, Ukrajna:

Mikor először láttam Adam Lambertet a Queennel lépett fel 2012-ben Kijev-ben. Elbűvölt a hihetetlenül erős hangjával, és személyiségével. Benne megvan minden amit egy előadóban keresek- eredetiség, tehetség és karizma. Mikor a show után hazamentem, végighallgattam az első albumát, a For your Entertainment-et.
Az összes dal megérintette a szívem, különböző okokból. Abban az időben nagyon depressziós és reményvesztett voltam, Adam dalszövegei segítettek megérteni, hogy az élet gyönyörű, és végtelen lehetőséget kínál mindannyiunknak. Általa fogadtam el, hogy a szeretetnek nincsenek korlátai, nincs színe, vagy orientációja. Segített nekem hogy felfedezzem önmagam erősebb, magabiztosabb és nyitottabb változatát.

Ann Fisher, 64 éves, U.K.:

Adam gyönyörű, szexi, vicces, masszív szinpadi energiákkal, és fantasztikus vokállal. Tinédzserré változtatott. Körbeutaztam egész Európát követve a szóló és Quennel közös turnéját is, ő lenyűgöző!

Oana Popa, 34 éves, Románia:

A Quennel láttam ebben az évben (január 21), és elámultam. Rákerestem Youtube-on, és beleszerettem Adam tehetségébe, kinézetébe,hangjába és abba az üzenetbe, amit dalszövegeiben és beszédeiben ad át nekünk. Június 21 óta mosollyal az arcomon fekszem és kelek. Felemelt fejjel sétálok, és boldognak érzem magam, tele békével és fénnyel.
Hogy őszinte legyek, jobban kedvelem előadóként. Az üzenete miatt nem félek a saját gondolataimról beszélni, nem számít mit akarok mondani. A legjobb tanács amit adott, hogy „fuck it” Úgy értem bármennyire is kételkedem magamban, mindig mondjam ki hogyan érzek. Ő gyönyörű és csodálatos. Mindent el tud énekelni, és én boldog vagyok. Évek óta nem volt okom a boldogságra. Most van, és szeretném is hogy maradjon, bármennyire is hülyének hangzik az embereknek körülöttem. Megvan a saját okom a boldogságra, és Adam Lambert az oka az életem ezen időszakában. Egész biztosan így marad, mert nem fogja abbahagyni. Hajrá, Adam, csináld továbbra is azt amiben nagyon jó vagy.

Rengeteg rajongó írta le Adamról, mit szeretnek benne, íme további részletek:

Julia Möller, 18 éves, Németország:

Ő nyitott, kedves, attraktív, vicces és tisztelettudó, szereti önmagát és a világot. Valamint hiába próbálom, nem tudom teljesen megmagyarázni az az érzést, amit kelt bennem és miért vagy mennyire szeretem.

Lana, 41, New Jersey:

Adam Lambert a kedvenc énekesem az American Idol óta. Először a hihetetlen hangja tett engem rajongóvá. Egyszer olvastam többet róla, és láttam milyen fantasztikus ember, hogy mindig önmaga, kimondja amit gondol, és bátorítja a rajongóit, tegyék ugyanezt, ez nem mondható el minden hírességről.
Adamnek van a legelképesztőbb hangja a világon, de ugyanakkor nagyon jó ember, kedves, törődő és sokat segít az embereknek jótékonykodással. Mindig szerény, és nem felejtette el azokat a barátait, akik vele voltak a karrierje előtt. Becsüli mások zenei munkáját is, nem csak a sajátját. Mikor először hallottam élőben, lenyűgözött mennyivel jobban hangzik. A hangja élőben minden, és minden belead minden produkcióba. Sok koncerten voltam már, de ilyen hangot sose hallottam.
Néha mikor hírességgel találkozol, nem olyanok mint amilyennek te elképzelted és csalódsz. Szerencsés vagyok, hogy Adammel négyszer is találkoztam, és mindig olyan kedves volt, amilyennek gondoltam. Biztosított, hogy figyel arra amit mondok, és éreztette, hogy érdekli. Még bókolt is nekem és mondta, tetszik neki a felsőm. A dalszövegei gyönyörűek. Minden dalban megoszt velünk az életéből egy darabot.

Ralu, 25 éves, Románia:

Szeretem Adamet, mert ő a leginspirálóbb előadó és ember akit ismerek. Az ő kedvessége, alázata, és óriási tehetsége miatt áldottnak érzem magam, hogy részese lehetek a generációjának. Példakép és az én napi béke forrásom, boldogságom és inspirációm. Büszkén figyelem ahogy a karrierje növekszik, és közben két lábon a földön marad.

Jessi, 16 éves, Köln – Németország:

Adam Lambertet nem csak a külseje, vagy hangja miatt kedvelem, hanem mert rengeteg szeretetet és bátorságot ad mindannyiunknak. Sok embert támogat és mindig őszintén elmondja a véleményét. Ez sokunknak ad bátorságot. Nagyon szeretem, ahogy másokkal beszél. A nevetése és humora boldoggá tesz minket.
Valamint rengeteg erőt és energiát ad a hangjával. Ha szomorú vagyok, csak rá és a mosolyára nézek, és elfelejtem a problémáim. Megváltoztatta az életem, mert rengeteget tanultam tőle. Minden nap tanulok tőle valamit. Azt mondja mások véleménye rólad nem számít. Hinned kell magadban és szeretned azt, aki vagy. Ez segített nekem, és tett erősebbé. És ha őt boldognak látom, én is boldog vagyok. A Glamily-vel és vele, mindig van valaki aki át tud ölelni. És nagyon hálás vagyok ezért.

Dusty Lynn, 29 éves, Indianapolis, Indiana:

Azért szeretem Adamet, mert a dalai nem csak inspiráltak, megmentették az életem. Az Aftermath mentette meg az életem, és a dalai folyamatosan ösztönöznek arra, hogy harcoljak, és legyek jobb ember. Az Idol óta követem és esélyt kaptam arra, hogy lássam élőben a The Original High turnén. Találkoztam is vele aznap, és nagyon kedves volt. Elmondtam neki, hogy a zenéje megmentette az életem, és ő mosolyogva hallgatta törődéssel a szemében.
Azt mondta boldog, hogy itt voltam. Aztán megölelt másodszorra, és hozzátette reméli élvezni fogom a show-t este. Azt tettem, kérdés nélkül. Dalok közben mindig körbenézett és olyan volt, mintha rám nézett volna. Minden emberrel felveszi a kapcsolatot. Ő az igazi példája annak, milyen a kiváló előadó. Bátorít mindenkit az elfogadásra és a bátorságra. Tudom, nem lennék itt nélküle, és sose fogom tudni  elégszer megköszönni  neki amit tett és tesz a mai napig.

Forrás: www.celebmix.com

Fejezzétek be ti is a mondatot, Glamberts! Miért szeretitek Adamet? 🙂