A Ghost Town hazai sikerei – Visszatekintő

Egy éve ilyenkor a Ghost Town vezette hazánk leghallgatottabb rádiójának, a ClassFm-nek a slágerlistáját, mi pedig elhoztunk nektek egy összefoglalót arról, milyen sikereket ért el Magyarországon a The Original High éra első kislemeze.

egyévevisszatekintő

A Ghost Town 2015. július 5-én tört be a Class40 slágerlistára, azután, hogy már igen előkelő helyen állt a ClassNight slágerlistán. Nem kellett sokat várnunk, augusztus 16-án fel is ért a csúcsra, és egy héten át vezette a listát. Amiért büszkék lehetünk magunkra, mivel rengeteg dal fel sem kerül ide, sokan pedig bárhogy ott vannak, nem tudnak a top10-be kerülni. Mi azonban 23 héten át tartottuk fenn a listán a Ghost Town-t, ebből 6 héten át a top10-ben volt, valamint a dobogó mindhárom fokán állt.

De ennél sokkal tovább volt fenn a ClassNight slágerlistán, amit hónapokon át vezetett is. Maga a ClassFm pedig rongyosra játszotta, volt olyan időszak, amikor mindennap háromszor adták be. Valamint több vidéki rádió is megvette a dalt, és ha szerencsések vagyunk, mai napig elkaphatjuk, ahogy épp játsszák valahol.

De ez sem volt elég, a ClassFm beválogatta a Ghost Town-t a tavalyi év 100 legjobb dala közé, és a mi szavazataink alapján az előkelő 37. helyet szerezte meg Adam visszatérő slágere.

Sajnos az Another Lonely Night csak a ClassNight slágerlistára került fel, ahol egy hétig vezetett, és napközben nem is adták. De legalább nem kerülte el teljesen a figyelmüket.

De, hogy jó hírrel zárjuk cikkünket, most lépte át a Ghost Town a 75 milliós youtube nézettséget. Reméljük, még idén meglesz a 80 millió is. 😀