A OneRepublic együttesnek is tetszik Adam dala

Nem csak Adam Lambert, hanem a OneRepublic együttes is a napokban rukkolt elő legújabb dalával, ami kedvencünk figyelmét sem kerülte el.

Adamonerepublic

Adam Twitteren osztotta meg véleményét a dalról tegnap:

Loving this new track guys!!! / Imádom a legújabb dalotokat, srácok!!!

A Kids című számról van szó:

Fél óra se kellett, a banda már reagált is Adam tweet-jére:

Thank u so much dude!!!!! Also a fan of your new tune heard it last night!!! Ur voice is once again slaying / Köszi szépen, haver!!!!! Mi is imádjuk a legújabb zenédet, hallottuk tegnap este!!! A hangod ismét gyilkos volt.

Ki tudja, talán a jövőben együtt is fognak valamit alkotni a srácok? Én biztos, nem bánnám. Szerintem illene egymáshoz Ryan Tedder és Adam hangja.

És arról se feledkezzünk meg, hogy Ryan volt az egyik írója kedvencünk Sleepwalker című dalának, aminek youtube-on meg is található a Ryan féle demó verziója. Érdemes legalább egyszer meghallgatni, főleg, mert jócskán eltér a végső verziótól, de nekem így is tetszik:

 

De, hogy a Broken-ről is legyen szó, a dal máris jól teljesít, mivel felkerült a Spotify dancePOP listájára, méghozzá az első helyen. Ezt az eredményt szintén megosztotta Adam Twitter-en. Youtube-on pedig két nap alatt már több mint 260 ezer ember tekintette meg a hivatalos dalszöveges videóját a dalnak.

Glamberts, ti mit szólnátok, ha Adam és a OneRepublic a jövőben előrukkolnának egy közös dallal? 😀