Adam X-faktoros kisfilmje

Az ausztrál Channel 7 tegnap tette közzé az Adammel készített egy perces X-faktor promó filmjüket, aminek el is hoztuk nektek a fordítását.

x-faktorkisfilm

A videó elején van egy kis felvezető, ahol kedvencünk három legutóbbi klipjéből vágtak be néhány részletet, és közben felvázolják, hogy a világsikerei után, most itt van, hogy megtalálja a szupersztárok legújabb generációját. Majd maga Adam beszélt egy kicsit.

Elsőként a Queennel való közreműködését említette meg:

Emlékszem, amikor gyermekként először hallottam a Queent, de azt sohasem hittem volna, hogy engem ér a megtiszteltetés, hogy a banda énekese legyek.

Ezután rátért egy kicsit a meghallgatásos tapasztalataira:

Még ha egy meghallgatás nem is tökéletes, akkor is fel lehet fedezni a szikráját a zsenialitásának. Vannak pillanatok, amikor annyit tudok csak mondani, hogy: “Ú!” Ilyenkor elfog egy érzés, van amikor még libabőrös is leszek. Ez egy ösztönös dolog, amit nem hagyhatok figyelmen kívül.

Amellett, hogy folyamatosan láthatunk részleteket magáról a meghallgatásról, még azt is bevágták, ahogy Adam a következőt mondja:

Te mindent képviselsz, ami a következő generáció.

Végül a következő mondattal zárta a beszédét kedvencünk:

Az emberek mondhatják, hogy nem fogok tudni megfelelni, nem lesz belőlem senki, én akkor is önmagam leszek.

Mindemellett azt is megtudtuk, hogy az Olimpia végeztével fogják elkezdeni vetíteni az X-faktor válogatóját, csütörtöki és pénteki napokon.

Glamberts, nektek is bejön Adam varázslása? 😉