Greatest Hits finálé Adammel

Két hete kaptuk a hírt arról, hogy Adam énekelni fog az ABC Greatest Hits című műsorának fináléjában, ami holnap kerül adásba. 

greatest hits

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a  Greatest Hits egy új zenei show, ahol a 80-as, 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágereit dolgozzák fel sikeres, mai énekesek. Eddig minden adásban öt évre szűkítették le a palettát, és 1980-2005-ig minden évet végigvettek. Ha hihetünk a kitudódott dallistának, akkor a fináléban nem csak egy adott öt év slágereit hallhatjuk, hanem ide-oda cikázunk majd az időben.

Adam elvileg George Michael Faith című dalát fogja énekelni, amihez szerintem nagyon jó választás volt kedvencünk. Már hallom is a fejemben, hogyan szól majd az ő hangjával ez a szám.

A Greatest Hits két órás záró akkordja helyi idő szerint 21:00-kor fog adásba kerülni, ami magyar idő szerint hajnali 3-as kezdést jelent. A világórát ITT találjátok. Livestream pedig EZEN a linken várható.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!


A tegnapi finálé óta a sajtó azzal van tele, hogy Adam Lambert és Ariana Grande mennyire zseniálisak voltak, és ezzel mi sem érthetnék jobban egyet.

Tényleg nagyon jól passzolt Adamhez George Michael dala, és a ruhájával sem okozott csalódást, én kifogásolhatatlannak tartom a tegnapi szettjét. Adam fehér virágmintás, fekete Alexander McQueen inget viselt, hozzáillő bőrnadrággal és fehér cipővel.
Nem meglepően ez a ruhaösszeállítás is megihlette Sharka-t, és ismét kaptunk tőle egy fanartot:

13933132_1209084459122742_1530234786_n

» Képek:

GT8

Kattintsatok a képre a teljes galériáért!

» Videó: