X-faktor: Tábor – Első nap

Mint arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk nektek, épp zajlik az Ausztrál X-faktor táboros szakaszának a forgatása, a tegnapi napról pedig rengeteg képet és pár videót is kaptunk.

Tábor1nap

A napokban azokat a versenyzőket szűrik ki, akik a három kategória legjobbjai, és akik közül a mentorházban majd egy-egy segédmentor segítségével kiválasztják Adamék, kiket is szeretnének magukkal vinni az elő showkba.

Ha valaki elfelejtette volna, Adam a 22 éven aluliakat, Guy a 22 éven felülieket, Iggy pedig a csapatokat kapta. De már azt is rég megtudtuk, hogy Adam segédmentora Laleh lesz. Kíváncsian várjuk, együtt mely fiatal énekeseket tartják a legméltóbbnak arra, hogy élőben is bizonyítsanak az ausztrál tévénézők előtt.

Íme a tegnapi nap képtermése:

Szokásosan kaptunk videót a zsűri bevonulásáról. A Queen We Will Rock You című dalára érkeztek. Kedvencünkön ez az öltény és a hozzáillő nadrág az eddigi legelegánsabb szett, amiben az X-faktor forgatásán megjelent. A korábbiakhoz hasonlóan most is nagyon vidám volt, és szívesen pacsizott a közönséggel:

Valamint arról is kaptunk felvételt, ahogy a közönséget buzdítja, és elmagyarázza nekik az aznapi forgatás menetét:

@adamlambert talking to the crowd about Bootcamp. #adamlambert #adam #lambert #glambert #glamily #xfactor #bootcamp

j. (@gorgeous.glambert) által közzétett videó,

Ma van a tábor második forgatási napja, amiről holnap szintén beszámolunk nektek. 😀