Welcome To The Show: Túl az 1 millió megtekintésen

Ma végre átlépte az egymilliomodik megtekintőt is Adam Lambert legújabb videoklipje, ami a Lalehvel való közös szerzeményükhöz, a Welcome To The Show-hoz készült.

1 millió megtekintés

Július 6-án, váratlanul debütált kedvencünk legutóbbi kislemezének a klipje. Bár már tavasszal voltak árulkodó jelek arra, hogy Adam kisfilmet forgatott, de nem tudtuk, hogy mikor is lát napvilágot, se azt, melyik dalhoz készült. Majd három héttel ezelőtt meglepett vele minket, de nem is akárhogyan, egy igazán elgondolkodtató szöveggel együtt jelentette meg a titokban tartott videoklipet.
Egy kis részlet belőle:

Köszönet mindannyiótoknak, akik önmagatok elfogadását választottátok, és szeretitek, akik vagytok! Itt vagyunk egymásnak! Szeretném, ha továbbra is ezt az utat követnétek, akkor is, ha nem illik bele a világ elképzeléseibe, hogy minek is kéne lennetek. Fogjátok a hibáitokat, fejlesszétek a tehetségeteket, legyetek büszkék a furcsaságaitokra, és osszátok meg a szeretetet, amitek van…

Ez Adam első kisfilmje, amit ő maga rendezett barátja, Lee Cherry segítségével. Természetesen Laleh is szerepel benne, aki a következőket mondta korábban az Adammel való közös munkáról:

Lenyűgöző hangja van. Az én feladatom a dalban, mint énekes az volt, hogy meglegyen a refrén, míg ő kellőképpen kifejezheti magát. Ezért is volt minden olyan természetes. Ő annyira jó énekes, és amíg én tartom a refrént, addig ő megmutathatja ezt, amit nagyon is jól tud.

A Welcome To The Show kisfilmje kedvencünk korábbi klipjei közül leginkább a Ghost Town klipjéhez hasonlítható, mivel ugyanúgy nyers érzelmeket akart vele közvetíteni, de attól is jócskán eltér, mivel Adamen és a svéd énekesnőn kívül nem szerepel benne senki más. És igen, sok Glambert nagy örömére Adam kivételesen félmeztelenre vetkőzött, ezzel is még inkább éreztetve a sebezhetőségét.

Ezúton is gratulálunk Adamnek az egymilliomodik megtekintéshez! Reméljük, nemsokára a két milliót is eléri ez a szám, és minél több emberhez eljut kedvencünk üzenete. 🙂

A dal fordítását IDE kattintva megtalálhatjátok! 😉