The Rocky Horror Picture Show új előzetes és premierdátum

A tegnapi nap során kaptunk egy új The Rocky Horror Picture Show előzetest, amiben Adam is feltűnik egy pillanatra, valamint a film premierjének a dátumát is nyilvánossá tették.

Rocky horror

Adam a következőt mondta a The Hot Desk interjújában tavasszal, amikor arról kérdezték, hogyan jött az ötlet, hogy szerepeljen az eredeti 75-ös film felújításában:

És milyen csodás film volt. Sokkoló, főleg akkor volt az. Amikor gyermekként először láttam, az volt az első reakcióm, hogy: “Ez meg micsoda? Ilyet, hogyan csinálhatnak?” Ú! Annyira ikonikus ez a show. Így amikor hallottam, hogy felújítják, rögtön arra gondoltam, hogy ez eléggé rizikós, és vajon hogyan fogják megcsinálni. Majd rájöttem, hogy még nincs senkijük Eddie szerepére. Ez csak egy dal lenne, egy rövid kis szerep.

Az interjúvoltató ekkor megjegyezte, hogy szerinte a legjobb szerep.

Ez egy remek szerep, és úgy voltam vele, hogy tudnék mit kezdeni vele. Felvettem velük a kapcsolatot, és közölték, hogy nagyon örülnének nekem. Tehát jól sült el a dolog. Nagyon élveztem. Igazán szexi lett, és szerintem az embereknek is tetszeni fog.

Az új előzetes a The Rocky Horror Picture Show hivatalos facebook oldalára került fel:

A premierre pedig október 20-án fog sor kerülni a Fox csatornán.

Cn8R0IgUAAA1GB_

Glamberts, ti is izgatottan várjátok Adam szereplését a filmben? 😀