Whataya Want From Me: Túl a 60 millió megtekintésen!

Adam újabb száma harcolt ki magának Youtube-on kerek számú megtekintést, ez pedig nem más, mint sok rajongó kedvence, a Whataya Want From Me.

Whataya-Want-From-Me-adam-lambert-10014087-640-360

Eredetileg ez a dal nem Adam albumára készült, hanem Pink Funhouse nevet viselő korongjára került volna, ám mégis Adam kapta ezt a később nagy áttörést elérő számot.

A sikeresség talán abban is rejlett, hogy a producerek Max Martin és Shellback voltak, akikkel Adam azóta több dalt is készített közösen.

A 2009-ben megjelent For Your Entertainment album második kislemeze szép eredményeket ért el a slágerlistákon, a legjobb tíz közé jutott a Billboard Hot 100 listán az Egyesült Államokban. Ezen kívül a legjobb öt közé került Ausztráliában, Kanadában és Németországban is. Dániában aranylemez, Kanadában platinalemez lett.

Magyarországon a Mahasz Editors’ Choice rádiós játszási listáján 2010. június 7-én megszerezte az első helyet. Adam később Grammy-díj jelölést kapott a Whataya Want from Me-vel a Legjobb férfi popénekes teljesítményért.

Spotify-on jelenleg 31 877 204 lejátszásnál tart, és ma a Youtube-on elérte és át is lépte a 60 milliós nézőszámot, ezzel Lambert 2. legnézettebb klippel ellátott dala lett.

Gratulálunk az újabb sikerhez! 🙂