“Robyn dala segített át a szakításon” – Adam Lambert

Mindenkinek megvan az életében az a dal, ami átsegítette egy nehéz helyzeten, legyen ez akár bármi, például egy szakítás utáni időszak.  Az NME magazin készített egy rövid interjút Adammel, amiben ez a kérdés is szóba került.

13518234_1180782821952906_1542352234_o

Adam azt nyilatkozta, hogy őt Robyn – Eclipse című dala segítette át a szakításon.A „For your Entertainment” előadója bevallotta, nehezen tudta a dal hallgatása alatt abbahagyni a sírást, miután akkoriban vált el másik felétől.

Ez nem az egyik kislemeze, de emlékszem, hogy hallgattam a dalt és csak zokogtam.  Ez egy olyan szám volt, ami abban a helyzetben nagyon megérintett engem.
Éppen kikerültem egy kapcsolatból és emlékszem, hogy nagyon szíven ütött a dalszöveg: „Van egy sötét folt a szemedben, ahol régen én ragyogtam”
Nagyon tehetséges szövegíró.

A 34 éves sztár-aki jelenleg a Queen-es Brian May és Roger Taylor oldalán koncertezik- szintén elárulta mit gondol John Lennon híres Imagine című számáról.Ez  akkor került említésre, mikor arról kérdezték, melyik dalt választaná a temetésére:

Nem igazán temetésre való, de van benne valami hasonló érzelmesség.  Melankolikus, de nem eltúlzottan.  Van ebben a dalban valamiféle „nálunk nagyobb” dolog.

Közben Adam azt is elmondta, hogy a Queennel való fellépés rengeteg magabiztosságot adott neki.

Rengeteg magabiztosságot adott. A reakciók a koncerteken nagyon jók és a turné lehetőséget adott arra is nekem, hogy még több ember megismerjen.

És vajon mennyiben más zenekarral fellépni, mint szólóban?

Az érzelmek nem feltétlenül különböznek, de a megközelítése teljesen más egy ilyen show-nak. A Queennel nem lehetek eltúlzott, figyelnem kell arra, hogy ne legyek nevetséges,  még a ruhák terén se, mert a zene megkívánja hogy megtanuljak levonni az én szerepemből.
A saját turnémon másfajta stílust és táncot mutatok, ki tudom fejezni a saját személyiségemet. Én irányítom minden részét a műsornak.

Rolyn Eclipse című számát itt meghallgathatjátok:

Titeket milyen szám segít át a nehéz helyzeteken?