Queen + Adam Lambert európai turné 15. állomás: Padova, Olaszország

Már el is érkeztünk a Queen + Adam Lambert formáció nyári turnéjának az utolsó állomásához, ami az Olaszországban található Padova lesz.

padova

Igen gyorsan a végéhez ért a május 20-án, Lisszabonban kezdődő koncertsorozatuk, de szerencsére a remek képek mellett, amiket a rajongók és pár profi fotós készített, több kiváló minőségű videót is kaptunk a turné alatt.
A Queen hivatalos youtube csatornájára is felkerült három videó, amiből kettő a Rock In Rio Fesztiválról való, ezek az I Want To Break Free és a Don’t Stop Me Now, amiket IDE és IDE kattintva megtaláltok.

Majd az orlandoi halottaknak címezett Who Wants To Live Forever-t is feltöltötték, amit az Isle of Wight Fesztiválon adtak elő. Ez a dal a személyes kedvencem a Queen + Adam Lambert formációtól, amit szerintem sohasem énekelt még ennyire fájdalmasan Adam.
Aki még nem látta a videót, az mindenképp pótolja!

A ma esti koncertnek az Anfiteatro Camerini ad otthont. A show helyi és magyar idő szerint is 21:30-kor veszi kezdetét. Világóráért kattintsatok IDE! Három livestream áll a rendelkezésetekre, amiket ITT, ITT és ITT találtok.
A helyszínen több magyar rajongó is élvezhette a showt.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK


» Setlist:

The Hero, One Vision, Hammer to Fall, Seves Seas of Rhye, Stone Cold Crazy, Another One Bites The Dust, Fat Bottomed Girls, Play the Game, Killer Queen, Don’t Stop Me Now, Somebody to Love, Love of My Life, A Kind of Magic, Drum Battle, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love, I Want to Break Free, I Want It All, Who Wants to Live Forever, Guitar Solo, Tie Your Mother Down, Bohemian Rhapsody, Radio GaGa, We Will Rock You, We Are The Champions

» Képek:

12

A teljes galériáért kattintsatok a képre!

» Videók:

The Hero, One Vision,

Hammer to Fall,
Seves Seas of Rhye,
Stone Cold Crazy

Another One Bites The Dust

Fat Bottomed Girls,
Play the Game,
Killer Queen,
Don’t Stop Me Now

Somebody to Love,
Love of My Life

A Kind of Magic,
Drum Battle,
Under Pressure,
Crazy Little Thing Called Love,
I Want to Break Free,
I Want It All

Who Wants to Live Forever,
Tie Your Mother Down,
Bohemian Rhapsody

Radio GaGa,
We Will Rock You

We Are The Champions